کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.
راحت ثبت نام کردم مرسی تشکر
سلام مشیه درست کنید توسیستم بزننین جعبه دارم
کاربر گرامی، جهت دریافت درخواست های اسنپ فود و درخواست های باجعبه لازم است باکس داسته باشد، جهت دریافت باکس به دفتر شهر خود مراجعه کنید. همچنین دریافت باکس رایگان نیازمند این می باشد که در طرح های تشویقی که برای شما ارسال می شود حتما شرکت نمایید و با عملکرد مناسب این طرح به شما تعلق می گیرد.
سلام چند وقت دنبال ثبت نام اسنپ وانت بار هستم انشالله امروز،فکر کنمموفق شدم با تشکر
مرضی عزیز ضمن تبریک بابت پیوستن به ناوگان اسنپ امیدواریم همواره موفق باشید.
من امروز نصب کردم امیدوارم خوب پیش بره ممنونم از سازندش
خیلی عالی بود مرسی
چرا اسنپ باکس رانندگان برای ایفون نمیشه نصب کرد؟
محمد عزیز با توجه به مشکلات پیش آمده برای اپلیکیشنهای ایرانی در بستر iOS امکان استفاده از اپلیکیشن رانندگان اسنپ نیز محدود شده است. کاربران رانندهای که از گوشیهای آیفون استفاده میکنند، برای دانلود و نصب اپلیکیشنهای ایرانی از جمله اپ رانندگان اسنپ باید از فروشگاههای داخلی استفاده کنند.
سلام و خسته نباشید من ثبت نام کردم تایید هم شده ولی وارد برنامه میشم شمارمو تایید نمیکنه.
سلام وقت بخیر من برای ورود اولیه به برنامه مشکل دارم و پیام برای ورود به برنامه برام نمیاد میشه راهنمایی کنید ممنون
کاربر عزیز پیام های تبلیغاتی شماره همراه شما غیر فعال می باشد که به همین دلیل پیام را دریافت نمیکنید. شما میتوانید از پشتیبانی شماره همراهتان پیگیری نمایید. همچنین قسمت هرزنامه پیام هایتان را بررسی نمایید.
خوب وراحت ثبتنام میشه ممنون
سلام وانت بار ثبت نام کردم لطف رسیدگی کنید با تشکر.