کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.
سلام وانت اسنپ ثبت نام دارم می توانم موتورسیکلت هم اسنپ ثبت نام کنم
دوست عزیزتوجه داشته باشید برای تغییر سرویس کاربری، امکان فعالیت همزمان در هر دو سرویس اسنپ وانت و اسنپ باکس وجود ندارد.
مننون از رسیدگی پشتیبانی . عالی
سلام بنده هم تازه اسنپ باکس ثبت نام کردم امیدوارم هرچی زودتر تایید بشم شروع به کار کنم
ممنون تشکر
سلام پیام خوش آمد برای من اومد ولی برنامه را که میزنم روش میگه شما مسدود هستید
احسان عزیز ضمن تبریک بابت پیوستن به ناوگان اسنپ حساب شما بررسی شد و فعال است. موفق باشید
عالی خوب
خوب
با سلام ممنون از اسنپ
خیلی خوب
سلام چطور میشه برنامه اسنپ برای موتور سواران رو روی گوشی آیفون نصب کرد؟
دوست عزیز کاربران رانندهای که از گوشیهای آیفون استفاده میکنند، برای دانلود و نصب اپلیکیشنهای ایرانی از جمله اپ رانندگان اسنپ باید از فروشگاههای داخلی استفاده کنند.
سلام اگه کسی برای وانت باری غیر معقول یا از لحاظ وزن سنگین باشه یا از لحاظ حجم بزرگ باشه از اتاق ماشین بزنه بیرون و راننده لغو کنه مشکلی نیست کاش یه گزینه اضافه میکردید که بار مورد نظر هم توش معلوم بود