کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.
وانت بار به صورت آنلاین ثبت نام کردم خواهشمندم سریعتر رسیدگی کنید
برای کاربران ایفون اپلیکیشن نداره ؟
دوست عزیز با توجه به مشکلات پیش آمده برای اپلیکیشنهای ایرانی در بستر iOS امکان استفاده از اپلیکیشن رانندگان اسنپ نیز محدود شده است. کاربران رانندهای که از گوشیهای آیفون استفاده میکنند، برای دانلود و نصب اپلیکیشنهای ایرانی از جمله اپ رانندگان اسنپ باید از فروشگاههای داخلی استفاده کنند.
سلام من راننده اسنپ هستم سرویسم اکو پلاس اگه بخوام موتور هم ثبت نام کنم ممکنه ؟؟
دوست عزیز توجه داشته باشید برای تغییر سرویس کاربری، امکان فعالیت همزمان در هر دو سرویس اسنپ و اسنپ باکس وجود ندارد .
سلام خسته نباشید
من مشخصات و ثبت کردم ولی وارد اپلیکیشن نمیشه
سلام وقت بخیر
کارت موتور در دسترسم نیست
میتونم با بیمه نامه و قرارداد موتور و گواهینامش ثبت نام کنم؟
عالی ممنون از سازندش
خوبه
عالی بود مرسی
سلام امروز ثبت نام کردم و تمام مراحل با موفقیت انجام شد و اسنپ گفت از امروز میتوانید فعالیت رو شروع کنید ولی الان مسدود شدم تا۱۸ شهریور
مسدود شده ام این علامت میاد چه کار کنم؟ ۴۱۰ Gone