کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.
من تازه برنامه رو نصب کردم ولی یه بار رفتم داخل برنامه الان مسدودم
من ثبت نام کردم اس تایید هم اومده ولی وارد اپ که میشم شماره رو میزنم میگه راننده موجود نمیباشد . علت چیه
سلام خسته نباشید موقع ورود به اسنپ باکس رانندگان برای وارد کرد شماره میگه که این شماره ، راننده مورد نظر موجود نیست لطفاً کمک کنید
سلام چرا برای وانت سنگین گزینه لغو سفر وجود ندارد ولی برای وانت سبک دارد هزار بار به پشتیبانی گفتم نتیجه ای نگرفتم؟؟؟
سلام متاسفانه اکثریت متقاضیان و مسافران گمان میکنند با پرداخت هزینه ناچیزی که میپردازند خود را مالک وسیله و راننده را خریده اند و پشتیبانی ضعیف از راننده از طرف اسنپ این باور را برای مسافر پیش میآورد و زمانیکه به خواستهای نابجا تن نمیدهی گزارش غیر واقع کرده و باعث مسدود شدن حساب کاربری میشود و پشتیبانی از راننده راستی آزمایی نمیکند وفقط درصد را میشناسد
من گوشیم ios هستش و امکان نصب برنامه برام فراهم نیست
سلام برا من پیام امد که شما وارد ناوگان شدین حالا که برنامه نصب کردم هر چی شماره وارد میکنم میگه یافت نشد
سلام ثبت نام منو تایید کرده آید ولی نمیتونم داخل نرم افزار بشم شماره منو نمیشناسه
سلام ثبت نام من تایید شده چرا نرم افزار منو نمیشناسه
برای نصب آپ وقتی شماره وارد میکنم مینویسه راننده موجود نیست باید چه کرد؟