کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.
سلام من وانت دارم ثبت نام کردم امیدوارم درآمد خوبی داشته باشه
سلام وقت همگی بخیر من تازه وارد اسنب باکس میشم ایشالله که خوب باشه
سلام من تازه وارد اسنپ واردشدم امیدوارم درامد عالی داشته باشم
nimafallah761@gmail.com
دانلود اسنپ بایک برای ایفون
منصوری هستم
سلام من نمیتونم اصلا اپلیکیشن رو دانلود کنم. امروز ثبت نام کردم و پیام هم اومد بهم ولی اصلا نمیدونم چجوری اپلیکیشن رو دانلود کنم
سلام چطور میشه تغییر کاربری داد با تماس با پشتیبانی میشه
سلام من اسنپ باکس. نصب کردم فقط خبری ازباراینا نیست راهنمایی کنید بایدچکارکنم
سلام وعرض خسته نباشیدخدمت شماعزیزان:؛
من تازه واردخانواده اسنپ هستم واقعاازسازندگان این برنامه تشکرمیکنم که باتولیداین اپلیکیشن افرادی ک دنبال کاربودندوپیدانکردندتونستندبااسم نویسی ساده به کارکردن مشغول شوند….????❤️
باتشکرفراوان وخسته نباشید❤️????
سلام خدمت ناوگان بزرگ اسنپ.
امروز روز اولی بود که اپ رو نصب کردم و متعصفانه همون اول کار اشتباهی یه لغو سفر انجام دادم .حالا برام تیک منفی ثبت میشه یا میزارید به حساب ناشی بودن .(صرفا جهت اطلاع خواستم بدونم)
از دوستان و همکاران عزیز اگه کسی میدونه راهنمایی کنه….