کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.
اسنپ وانت ثبت نام شدم چطوری بایدکارموشروع کنم
سلام من اسنپ باکس هستم و میخوام اسنپ بایک رو هم فعال کنم
سلام ممنونم از زحمات شما
سلام به ما نگفتن موتور اپلیکیشن ایفون نداره ثبت نام کردیم بعدش گفتن
خب نسخه وب هم درست کنید کسایی که ایفون دارن بتونن کار کنن
سلام برای وانت ها در اسنپ باکس لوازم و مصرفی های ماشین را به چه صورت خرید و دریافت کنند
سلام محمدرضا جان با پشتیبانی تماس بگیرید لطفا راهنمایی کامل در اختیارتون گذاشته میشود
سلام
من وانت دارم ثبت نام کردم الان برام اسنپ باکس آمده ولی گوشی میگه مضر است نصب کنم یانه
سلام پول کرایه بعد از چغدزمان واریزمیشود؟بعدشماره کارتی ازمن نخواسته به کجا واریز میشود
سلام چگونه میشه از اسنپ پول برداشت کرد
جواد عزیز، با استفاده از قابلیت تسویه در لحظه میتوانید درآمد خود را به صورت روزانه و لجظهای تسویه کنید.
الان من زنگ زدم پیشتیبانی گفت برو تو سایت آموزش ببین تا از مسدودی در بیای ولی من هنوز مسدود هستم لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام مخلصم
عزیز امکانش هست مسیر منتخب برای موتور فعال کنید
سلام برای اسنپ باکس من که موتورو قسطی گرفتم کارتش نیس قضیه چطوره ؟؟؟
دوماً برای اسنپ باکس گواهی نامه الزامیه؟
سلام پولی که به اسنپ واریز شده چجوری میشه برداشت
سلام وخسته نباشید به اسنپ باکس گوشی دست دادشم بوده سفر لغو کرده من رفته بودم بیرون آمدم میگه اسنپ قطع دائم شدهی میخواهم دوباره همکاری کنم
مهدی عزیز لطفا با پشتیبانی تماس بگیرید.