آموزش رانندگان و موتورسواران اسنپ‌باکسآموزش موتورسواران جدیداسنپ باکسویدیو باکس

آموزش گام‌به‌گام مراحل قبول سفر ویژه کاربران موتورسوار اسنپ‌باکس

کاربران موتورسوار اسنپ‌باکس روزانه درخواست‌های متنوعی از سرویس‌های مختلف اسنپ‌باکس دریافت می‌کنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.

آنچه در این ویدیو می‌آموزید:

• نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
  • آشنایی با منوها
  • مراحل گام‌به‌گام قبول سفر

پس از مشاهده، شما می‌توانید به‌سادگی درخواست‌های جابه‌جایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبت‌نام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.

برای آشنایی با درخواست‌های سفر در سایر سرویس‌های اسنپ‌باکس مطلب زیر را مشاهده کنید.

روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

نوشته‌های مشابه

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۱,۹۱۸ دیدگاه)

1. من تو اسنپ باکس کار میکنم تقریبا ۹۹درصد حابجای بارها بعنوان کمکی بارگیری میکنم و تو جابجاکردن اسباب و وسایل کمک میکنم از روی ناچاری وبدون دستمزدچون کسی کمکی طرف نیست مثلا خانمها ازین طرف توی ثبت درخواست نمیزنن کمکی میخان ازین طرف وقتی میری یا باید خالی برگردی یا کسی نیست بارگیری کنه لطفا پیگیری کنید این قضیه را که اگرمشتری واقعا تو درخواست ماشین ثبت نمیکنه که چقدر طول میکشه ونیروی کمکی میخاد اینا ثبت نمیکنه متاسفانه بهمین دلیل کرایها پایین میادوازطرفی دیگر توقف خیلی دارن ولی توی درخواستشون اصن اشاره ای نکردن که توقفشان ۱ساعت بوده اینا برا خودم پیش اومده

2. سلام وخسته نباشید لطفا گزینه نوع بار شامل وزن حدودی و حجم حدودی را اضافه واجباری نمایید ضمنا کرایه ها خیلی پایین است برای وانت ها

3. سلام …من مدتی هست که اسنپ باکس کار میکنم ولی هیچ سهمیه بنزینی برای من واریز نمیشود.لطفا راهنمایی کنید…ممنون از شما

4. سلام وخسته نباشید،من الان یکماه هستش وارداسنپ شدم یک هفته اول خوب بدنبود ولی توی این هفته برای گرفتن مسیراقدام کردم نشدچندبا این اتفاق افتادتماس گرفتم مشکل گفتم اماهیچ پیگیری نشد،میخواستم بپرسم آیامن که مسیرراانتخاب میکنم وهرچه میزنم که مسیررابگیرم چراسیستم اجازه گرفتن مسیررانمیده آیااین مسیرهابهکسی دیگه میدهندوعلتش اینکه من مسیرکم رفتم ومسیردیگه نمیده؟

5. سلام حسین هستم از همدان واقعا کرایه هاارزون هستش و حتما رسیدگی کنیم راننده هاتون دیگه کار نمیکنن با این شرایط

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00