کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلام.طرح تشویقی واسه من کم میدید.طرح اسنپ فود.سوپرمارکت
سلام من راننده وانت سبک کفی دار هستم یک ساله فعالم تا به الان هزارتومن سهمیه بنزین نگرفتم خاستم ببینم چند روز یکبار سهمیه بنزین میریزن
عالی بود ممنون از لطفتون
بیشتر سرویس ها رو برای راننده های جدید میدن من الان یک ماه هست که یک یا دو سرویس میاد نمیدونم چی بگم
باسلام خدمت شما ضمن خسته نباشید خدمت مدیران اسنپ باکس دیشب مبلغ ۹۰ هزار تومان به حساب من واریز شده که طرح پاداشی ۲اسفند بود درحالی که مبلغ کل ۱۳۵ هزار بوده که من تموم سفر هارو با موفقیت انجام دادم ولی ۹۰ هزار بیشتر واریز نشده ممنون میشم پیگیری کنید
باسلام بند ه هیچ کدام از طرح های که شما از زمان استخدام تا کنون فرمودید شامل حال من نشد لطفا بررسی کنید۵۰۰۰۰۰ هزارتومان واریز میشود سیم کارت رایگان سهمیه بنزین تعمیر گاهی مجا نصب سی ان جی وغیره
عالی بود.
بلاخره نظم و انظباط خیلی مهمه
از همه مهم اخلاق و رفتار و منش انسان در هر زمینه ایی هست.
با تشکر
درود.وجهی که آنلاین حساب شده را گفتید:۲۴ساعت بعد میاد به حساب داخل قسمت مالی هم یکی از پیامها.واریزی کسر شد.وتسویه شد…پولی هم به حسابم نیومده.درصدخودتونم سریع کم میکنی.میشه بگیدقضیه چیه..العان سر دوراهی هستیم که ادامه بدیم…یانه ،لطف کنید….به پیگیری کنید،سپاس بیکران
۱۳۵سرویستابهامروزرفتهام
۵۰۰هزار تومان به حسابم نیومده