آموزش رانندگان و موتورسواران اسنپ‌باکسآموزش موتورسواران جدیداسنپ باکسویدیو باکس

آموزش گام‌به‌گام مراحل قبول سفر ویژه کاربران موتورسوار اسنپ‌باکس

کاربران موتورسوار اسنپ‌باکس روزانه درخواست‌های متنوعی از سرویس‌های مختلف اسنپ‌باکس دریافت می‌کنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.

آنچه در این ویدیو می‌آموزید:

• نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
  • آشنایی با منوها
  • مراحل گام‌به‌گام قبول سفر

پس از مشاهده، شما می‌توانید به‌سادگی درخواست‌های جابه‌جایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبت‌نام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.

برای آشنایی با درخواست‌های سفر در سایر سرویس‌های اسنپ‌باکس مطلب زیر را مشاهده کنید.

روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

نوشته‌های مشابه

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۱,۹۱۸ دیدگاه)

1. سلام مخاستم بدونم پانصد تومان ما برای چی واریز نمیشه ….ممنون میشم پیگیری کنید

2. س‌خسته‌نباشیدمگه‌پیامهایی‌که‌میدم‌نمیخوانیدپس‌۵۰۰تومان‌ورودیه‌اسنپ‌راواریزکنیدخیلی‌هامیگن‌به‌مادادن‌ولی‌برامن‌واریز‌نکردین‌حداقل‌یک‌جوابی‌بدین‌بدونم‌پیامم‌رامیخوانید‌ممنون

3. سلام خدا قوت من مسعود ملیح پور هستم ثبت نام برای موتور سیکلت انجام دادم ولی بخاطر جور نشدن به موقعگوشی هوشمند همراه موفق به انجام کار نشدن حتی یک سفر هم انجام ندادم حالا میخواهم با وانت در است؟ باکس فعالیت کنم خواهشمندم مرا راهنمایی کنید متشکرم از وقتی که می‌گذارید با تشکر مسعود ملیح پور شماره ملی۲۲۹۵۳۲۰۲۴۳
    شماره تماس ۰۹۱۷۹۱۰۵۵۱۰ یاحق

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00