کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلامخستهنباشیدچندبارپیامدادمجوابنمیدهیدچرا۵۰۰تومانورودبهاسنپراواریزنمیکنیدمگهخودتاننگفتهایدبخاطرهمینتشویقیخیلیهابهاسنپامدنخداییشپیگیریکنیدممنون
سلام رسیدم به مبدا بعد مشتری میگه درخواست رو لغوکنید لطفا رسیدگی کنید عمدا لغو نزدم
سلام از روزی که وارد این شدم چند تا واریزی آنلاین داشتم هنوز به حسابم نیامده لطفاً علت را برسی کنید
واقعا خیلی بد تصمیم میگیرید. و مسدود میکنید. روز بارون و سردی هوا به خوبی کار کن بعد بگن شما تکراری رفتین…
سلام حساب بنده مسدود شده تو قسمت پیگیری زده از سوم تا پنجم ولی هنوز وصل نشده چرا
سلام من پارسا قشلقی هستم از شما ممنعونم
سلام سفیر کمال احمدی هستم خواستم کاربری رو عوض کنم که باوانت در اسنپ باکس درخدمت شما ومردم عزیزمون باشم راهنمایی بفرمایید البته داخل ویراش انجام دادم هنوز تایید نشده
سلامخستهنباشیداگرامکانداره۵۰۰تومانتشویقیورودبهاسنپراپیگیریکنیدیکماهشدهولیواریزنکردینبخاطرهمینامدماسنپلازمدارم
خستهنباشیدپیامکتشویقی۷۰تومانبرامامدهکیبحسابممیاددرضمنتشویقیورودبهاسنپ۵۰۰تومانیراپیگیریکنیدواقعانیازدارممتشکرم
سلام صادق احمدی هستم وانت دارم ۲۷و۲۸مهرماه طرحتشویقی داشتم۱۵سفر۳۶۰تومن سفرهای رفتم چراواریز نمیکنید پاداشم رو