کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلام چراسفرهایی که قراره تشویقی بدیدنمیریزیدحسابمون؟؟
خسته نباشید طرح ۵۰۰ هزارتومان برای ۱۰سرویس در یک هفته اول بعد چندروز واریز میشه من تو یک هفته ۱۰ سرویس رفتم چراواریز نشد ممنون میشم پیگیر بشی
سلام خسته نباشید شما تبلیغات کردین برای ثبت نام تو یک هفته ۱۰ تا سرویس برم ۵۰۰ هزارتومان جایزه میدید من ۱۰ تا سرویس رفتم اما جایزه رو واریز نکردین ممنون میشم پیگیری کنید
طرحتشویقیدیروزکیواریزمیکنید
توروخدا۵۰۰تومانورودبهاسنپراواریزکنیدیکماهشدهواقعانیازدارم
سخستهنباشید۳ابان۱۱سرویسرفتم۷۰تومانتشویقیپیامدادهبودینپیگیریکنید
سلام من درخواست قطع همکاری دادم چرا قطع نمیکنید میخوام تو اسنپ ماشین کار کنم موتور قطع نشه نمیشه ثبت نام ماشین رو انحام بدم
شماره موبایل خودمو میگه چنین راننده وجود نداره راهنمای کنید
سلام واقعا کرای وانت خیلی کمه نسبت به مسیری که مرویم به صرفه نیست
عرض سلام و ادب و احترام
بنده تقاضایی کرده بودم و هنوز جوابی از شما بزرگواران نگرفتم،ممنون میشم اگر جواب بنده را بدید،با تشکر