کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلام طرح تشویقی ۲ ابراهیم واریز ولی روزبعدکسرشده علت چی است.؟
در چه. موردی
سخستهنباشیدمن۵شنبه۹سفرموفقرفتمطرحتشویقی۵شنبههنوزواریزنشدهپیامامده۹سفرموفق۴۰تومانکیواریزمیشه
سلام.خدایی چرا اینقد کرایه وانت کمه. راهی که ۱۵۰ کرایه شه میزنه ۶۰ تومن بعد ۲۰ درصد کم میکنه یعنی به چهل هزار راه ۱۵۰ هزار تومنی رو باید بریم
سلام چرا ۵۰۰تومان واریز نمی کنید
چرا اینقدر اینقدرکرایه وانت کم میزنید ۲۰درصد هم کم میکنید چیزی برای راننده وماشین نمیمونه مگه شما از گرونی تورم خبرندارید
قیمت آژانس وانت چندبرابر اسنپ است به نظر شما روزی چند سرویس برویم تا قیمت یک سرویس آژانس کار کرده باشیم
نرو.مگهِ چاقو گذاشتن زیر گلوت.ِگردنه
گرفتن
واقعااسنپیکشرکتفقطبفکرمنافعخودشهنهفکررانندهاسنپ
سخستهنباشیددیروزطرحتشریقی۹سرویس۴۰تومانبودمن۱۰سرویسموفقرفتمپسکیواریزمیکنید
سلام بنده ۳هفته است یکی اینترنتی ثبت نام کردم جواب یاپیام یالینک چیزی نیومده وهزاربارپشتیبانی زنگ زدم ۵۰هزارشارژ مصرف کردم هیچ نتیجه ای نگرفتم نمیدونم همه پیامهای که میفرستند سرکاریه میگن بامعرفی دوستان خود ۵۰۰هزارپاداش بگیرید ازاین حرفهای بیهوده
چرااسنپ به خاطره راههای نزدیک که رفتم بهم امتیازکم دادن وبیرون کردن چون نیم وقت میتوانستم بروم لطفاجوابم روبدید
یعنی بخاطر اینکه کم کارکردین شمارو بیرون کردن؟؟؟؟