کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سخداییشجایزهورودبهاسنپواریزنمیکنید
سرویس میاد مثلا ۱۰ هزار ولی واس مسافت ۱۵ کیلومتری بریم؟ خب چرا اینقدر ارزون توی این سرما کی واسه ۱۰ هزار اینقدر مسافت میره خب حداقل میزان مسافت رو درج کنید همراه سفر و هزینش ممنونم
سلامازدیروززنگبارنمخورد.چرا
سلام وقت بخیر
واقعا با این تورم و گرونی لوازم خودرو چطور قیمت سفر ها انقد پایینه واقعا کی میخواین ببرین بالا
من مشهد هستم سه تا سفر ۵۰ تومنی باید برم که میشه چهار ساعت میشه ۱۵۰ تومن همون دم یک کارگاه وای میستم یک سفر میرم میشه ۱۵۰ تومن استهلاکشم کمتره لطفا رسیدگی کنین واسه قیمتا
باعرض معذرت برنامه مرافعال کنید
سلام من چندوقی هست که نمیتونم سفر قبول کنم ورودبه زود به روز نمیشه مکان
چرا روزا بخصوص صبح ها کرایه ها بیش ازحد کم هست.شما کرایه هارو بدتراز بازار دلار کردید.ثابت نگه دارید
بامنتماسبگیریدمشکلدارم
عالی
سلام چرانمیتونم سفربرم