آموزش رانندگان و موتورسواران اسنپ‌باکسآموزش موتورسواران جدیداسنپ باکسویدیو باکس

آموزش گام‌به‌گام مراحل قبول سفر ویژه کاربران موتورسوار اسنپ‌باکس

کاربران موتورسوار اسنپ‌باکس روزانه درخواست‌های متنوعی از سرویس‌های مختلف اسنپ‌باکس دریافت می‌کنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.

آنچه در این ویدیو می‌آموزید:

• نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
  • آشنایی با منوها
  • مراحل گام‌به‌گام قبول سفر

پس از مشاهده، شما می‌توانید به‌سادگی درخواست‌های جابه‌جایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبت‌نام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.

برای آشنایی با درخواست‌های سفر در سایر سرویس‌های اسنپ‌باکس مطلب زیر را مشاهده کنید.

روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

نوشته‌های مشابه

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۱,۹۱۸ دیدگاه)

1. سلام
    چرا برای کسانی که براتون کامنت میزارن وآزمایش سوال دارن وکمک میخوان ویا میخوان راهنمایی شون کنید ویا مشکلشون مطرح می‌کنند به امید راهنمایی ویا کمک .
    چرا برای رانندها احترام وارزش قاعل نیستین وچرا به مشکلشون رسیدگی نمی‌کنید قبل اینکه بیایم اسنپ همه مزایا هست البته به حرف ووقتی ثبت نام کردیم همه مزایا میشه هیچ حداقل یه نفر بزارید جواب بده بخدا ماهم آدمیم فقط توزندگی بدشانسیم وخداخواست محتاج هرکس وناکس بشیم

2. الانم کسی جوابگو نیست رفتم شکایت بدم میگن اسنپ اسمی ش کارتی یا شماره از طرف بده فقط بلدن بگن بلک دایم شدین به کی بگیم دردمونو درصد سفر میگیرین چیکار کنیم کد میدزدن از گوشی رسیدگی کنین چجور برنامه ساختین فود اجاره میدن باکس ندیدیم بخدا

3. سلام چرا مدارک من تکمیل است .مجوز مسافر را باز نمیکنید .ممنون میشم اگر انجام بدهید

4. سلام عبدالله جهان تیغ نمیتونم چطور پایان سفر بزنم تا میرسم به مبدا یا مقصد سری از نقشه خارج میشه راهنماییم کنید

5. حساب من دوهفته بشتر بخاطر سفته بستین سفته هم دادم و چرا باز نمیکنید
    سفته که لازمه چرداول کار با نمی گیرد کارتون بلد نیستید

6. باسلام هرروز برام طرح تشویقی میاد مثلا ۱۵ تا سفر ۴۵ تومان وقتی تا سفر ۱۳ یا ۱۴ که میرسه دیگه کلا سفر نمیاد اگر هم بیاد ۲۰ کیلومتر باید برم مبدا که بخوام طرح بزنم الان حدودا دوماه همین برنامه برای من انجام میشه گفتم شاید من اشتباه میکنم به همین خاطر پیش ۴ نفر پیک وایسادم واسه هر ۴ نفر سفر خورد ولی برای من نه ووقتی رفتم خونه بعد ۲۰ دقیقه دوتا سفر خورد تا قبول کردم برام کنسلی اومد

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00