کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلام باکس از کجا بگیرم لطفا پاسخ بدید تا من سریع برم بگیرم
چرااسنپ.۵۰۰تومان.منو.واریز.کرده.عجله.نکن.۱ماهه.نیم.به.حسابت.واریز.میشه
تصویری که داخل اپلیکشن هست رو چطور میشه عوض کرد؟ با ویراش پروفایل نمیشه هر کار ی کردم
سلام کسی میدونه این پیام های که میاد چطوری حذف میشن؟
سلام چطور میتونم ازعتبارم پولمو بگیرم ازمن شماره کارت نگرفتن کمک کنید
برو تو قسمت مالی شماره شبا کارت عابر ک میخای پولت واریز بشه وارد کن با دقت اسم تو هم بزن ۲۴ساعت نشده واریز میشه
سلام میشه بفرمائیدچرا بدون هیچ دلیلی مسدودمیکنیدمشتریابعضیابارایی برای وانت دارن ک اصلاامکان نداره بتونیم ببریم چاره ای جزلغونیس شماهم یک روزالکی ازکاروزندگی مارومیندازیددرس نیس
سلام من یک نظر دارم اونم این هستش که کمیسیون به کیف الکترونیکی واریز نکنید چون من خودم به شخصه گیج میشم این سرویس که رفتم چقدر گرفتم، مثال از تهران میرم تا کرج ۱۵۰هزارمیگیرم همش چون کیف الکترونیکم خالی ،بابت کمیسیون برداشته میشه ،بذارید بعهده راننده ممنون
سلام من سفر اوکی کردم از میدون کرج مبدا رو اومدم تا آخر اهری رسیدم میبینم هیچکس نیست جواب گوشیشونو نمیدن بعد کلیالاف شدن سفر رو لغو کرده آخه این درست نیست با این گرونی وهزار مشکل بنزین من یا امث۷
سلام اسنپ بدون جعبه خورده میخام مسافرم بزنم بایدچیکارکنم.موتوردارم
اون یه کاربری جداست عزیزم مدارکشم کمی سخت تره مثل گواهینامه با پشتیبانی اسنپ موتوری تماس بگیر راهنمایی میشی
سلام مسافر هم میشه زد با اسنپ باکس