کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلام وخسته نباشید من ویدیو را مشاهده کردم سوال ازمونم درست زدم ولی حثاب کاربریم باز نشد. پشتیبانی ام فقط میگه دوباره ازمون بده اخه تا کی من جز کابران ویژه بودم.
باکس چگونه تهیه کنیم
۲تاپیام.امدهولی.واریزنشده.پیگیری.شود
فکرنمیکردم.اسنپ.اینطوری.واریزمیکنه.۱۴۵۰۰انلاین.مسافربرام.ریخته.ولی.شمابرام.نریختیدمگه.طرح.تشویقی.رابعد۲هفته.واریزنمیکنیدالان.۱۷روزوارداسنپ.شدم.اینجوری.بااین.کرایه.هابرام.نمیصرفه
چراپیام.میدین.تصفیه.حساب.کردین.به.حسابم.نمیزنین.۲بارپیام.میادبحسابم.نرفته.چراطرح.تشویقی.راواریز.نمیکنید
سلام من تعداد سرویس رفته زیاد بوده ولی پاداشی به حسابم واریز نشده,,چرا?
سلام.من دیروزثبت نام کردم باموتور.الان بایدواسه گرفتن جعبه برم گاندی یاجای دیگه هم هست
اسنب بارگیری نیسان برای من نصب کنید .لطفا متشکرم از شما عزیزان
بار نیسان برای من ارسال کنید متشکرم
سلام.خسته.نباشیدالان.۲هفته.وارداسنپ.شدم.چراپاداش.شب.گزشته.ودریافتی.انلاین.به.حسابم.واریزنشده.لطفاپیگیری.کنید.ممنون