کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

شمارابه خدابرای بنزین فکر به حال من بکند من
سلام سیدظهراب موسوی هستم من دوسال دارم کارمکنم هیچ بنزین به حساب ماواریزنشد من ماشین وانت نیسان تک گان هست شمارابه خداکمک برای من بکن ممنون
مسدودم
برای وانته چکارباید کنم وصل شه ممنون
سلام حسابم موقیعیت مکانیش در دسترس نیست از اینباکستون از توگوشیمم وصله میشه بگین چکارکنم وصل شه وضعیت اول وصل میشه موقعیت مکانیم نه چرا؟
با سلام یک وانت پر از بار از فردیس تا فرودگاه امام بردم خودم هم در بارگیری وتخلیه کمک کردم کرایه من شده ۱۰۱۲۰۰ تومان فکر کنم از انصاف بدوره.
سلام خدمت شما،یک ساعت پیش پیامی مبنی بر کنسلی زیاد ومسدودی حسابم امد ،وانت من ساده وبدون اتاق اضافه میباشد وهردرخواستی که من دریافت میکنم پس از دریافت وقبل از حرکت حتما با درخواست کننده تماس میگیرم ومیپرسم که بارتان را میتونم با وانت سادم جابه جاکنم یانه که بعضی ها میگن مشکلی نیست ومن حرکت میکنم ولی خیلی ها هم میگن حتما باید وانتتان اتاق دار باشه که در این صورت مجبور به کنسل کردن سفر میشم واین کنسلی برام تیکه منفی داره ،حالا شما لطفا بگین چه کنم؟؟؟خرید اتاق اضافه در حال حاضر واسم مقدور نیست.سپاسگزارم از اینکه وقت میذارین ومشکلات مارو بررسی ودرک میکنین
یا به طرف بگو خودت لغوش کن یا برو تا ببینی چی میشه تا تیک منفی نخوره
سلام چرا کرایهایه اسنپ دکتر انقدر کمه مثلا ۳مقصدی یکی غرب میده اون یکی رو شرق میده آخریش شمال یا جنوب میده خدا وکیلی برا یه موتور پاکت با بار ۲۰ کلیوی فرقی نداره . بعدش وقتی کرایه نقدی میشه میگید به مشتری شماره کارت ندید میری میبینی که مشتری نقد نداره میگه شماره کارت بده گیر میکنه آدم شماره کارت بده یا نده چاره نداری شماره کارت میدی خوردهاشو نمیده راه چاره ما چیه خوده ۵۰۰ تومن با ۱۰۰۰ تومن بچشم نمیاد اما آخرش میبینی که کُمیس حداقل ۲ تا مسیر شده
سلام ????لطف میکنیدبر ای منه راننده وانت اسنپ سهمیه سوخت، بنزین واریزکنید????دستتان دردنکنه ????علیرضا علیمحمدی ،،، ۰۹۹۱۴۶۴۷۰۶۱شماره تماسم هست????خوشهالمان کنید، ممنون، ????
سلام وقت بخیر میخام موتور غیر فعال شود وانت دارم فعال شود لطفا راهنمایی کنید هر کار میکنم موفق نمیشوم
برو پیش کسی که اسنپ نصب میکنه تا برات درست کنع