کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلام خسته نباشید وقت بخیر من راننده اسنپ باکس هستم و در تبریز هستم من میخواهیم برای موتور سیکلتم هولدر گوشی بگیرم از کجا خوب اشو بخرم و هم ارزان هم باشد.مرا راهنمایی کنید ممنون
آیا ساوه اسنپ باکس دارد
سلام وخسته نباشید به عوامل اسنپ من ۳روزه ثبت نام کردم و از بدو ثبت نام شروع به کار کردم هنوز باکس بهم تعلق نگرفته با اینکه ۱۹ سفر راه دور رفتم با کرایه های فوق العاده پایین که حتی ارزش نداشته برم.همه چیز قیمتش بالاتر میره هر روز ولی کرایه های اسنپ پایینتر میاد.ادرس نوشته شده فقط اسم کوچه و خیابون میاد اسم شهر نمیاد درخواست قبول میکنی با کرایه پایین میبینی ادرس نزدیکه ولی لوکیشن خیلی دوره مثلا زده فردیس کرج خ سعدی ولی قبول میکنی میبینی مشکین دشت کرجه با مسافتی ۵ برابر ادرس داده شده که اصلا ارزش نداره بری.یکم رسیدگی کنید برای گرفتن ادرس دقیق.
سلام من قبلا بدونه باکس سبت نام کردم الان میخام با باکس باید چکار کنم
سلام برای بنزین باید چیکار کنم
سلام به دوستان
3 ماه دارم کار میکنم
اسنپ موتور هستم
شغل خوبی نیست
مشتریان همه بد دهن و توهین می کنند به راننده
کرایه هم پایینه
یعنی کارگری کردن
از پیک موتوری خیلی بهتر هست
من که پشیمانم
سلام خسته نباشن کارکنان محترم است باکس لطفاً آدرس هارا کامل و واضح وارد کنید اکثر آدرس ها اسم شهر را مشخص نمیکنید فقط جزییاتش را ثبت میکنید متشکراز زحمات شما
سلام من راننده وانت هستم چرا فعال نمیشم چندین بار امتحان آزمون دادم چرا فعال نمیشم…گفتین پیامک دادین ۱۱سفر برم ۲۲۰تمن پاداش میدین .چرا ندادین تا شب ساعت ۱۱موندم ۱۱تا رو رفتم که به اون ۲۲۰تمن برسم ..اخه چرا فعالم نمیکنید ..توروخدا رسیدگی کنین
سلام وقت بخیر.میخواستم بدونم چطور میتونم عکس عوض کنم
نحوه تسویه اسنپ باکس چطوریه