کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلام چرا برای من اصلا طرح تشویقی نمیاد ولی برای دوستانم هر روز میاد
سلام خسته نباشید
درخواستی از اسنپ داشتم راجب کرایه شهر داخلی پرند..کرایه بسیار پایین است..
پایین بودن کرایه در برابر حجم بالای بار و صرف مدت زمان زیادی برای بار زدن و خالی کردن بار همچنین هزینه های سنگین
وانت نیسان .
با وجود چنین شرایطی و با این تورم بالا کارکردن در اسنپ باکس فایده ای ندارد .
سلام خواهشا برای هر قانونی چه از طرف مسافر چه از طرف راننده دقیق تر راهنمایی کنین والله ایراد از راننده یجوری ادمو تحدید میشه که فکر میکنه دیگه دنیاش بسته میشه ولی ایراد از مسافر باشه به هر دلیلی این وسط باز هم به راننده ظرر میکنه کرایه ها هم بیش از حد پایین هست والله از صبح تا شب یه ماشین و خودت پول یک کارگرو نمیشه کار کرد با تشکر
میشه بگین چطور میشه وانت گاز سوز کرد ممنون
سلام من ماشین دارم ولی چون کولر خراب چندروزی تاخنک شدن هوای اهوازظهرها مهمان این برنامه خواهم بود.ولی دیدم نوشته موتورسوار اگه اشتباه اومدم که خارج بشم
باسلام تو تبلیغات زده بودن باپیوستن به اسنپ ایکس تومن پاداش این پاداش کی تعلق میگیره وکی میدن؟؟؟
آقایک فکری بحال کرایه هابکنین خیلی کمه فکری هم بحال کسایی که راننده را معطل میکنن کرایه همون میدن بکنین جواب خواهشن
سلام خسته نباشید خواهشا یکم کرایه اسنپ باکس رو ببرید بالا خیلی کمه ۲۰ درصدشم کم میشه برای اسنپ باکس خدایش کمه با این خرجای گرون
باسلام سوال من این هستش از زمان درخواست وارایه مدارک توسایت وتاییدشدنش انها چقدرزمان میبره تااپلیکیشن اسنپ فعال بشود وماتواپلبکیشن واردشویم
سلام خسته نباشید من از طریق سایت ثبت نام کردم ولی ۶روز جواب ندادن مشکل چیه