آموزش رانندگان و موتورسواران اسنپ‌باکسآموزش موتورسواران جدیداسنپ باکسویدیو باکس

آموزش گام‌به‌گام مراحل قبول سفر ویژه کاربران موتورسوار اسنپ‌باکس

کاربران موتورسوار اسنپ‌باکس روزانه درخواست‌های متنوعی از سرویس‌های مختلف اسنپ‌باکس دریافت می‌کنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.

آنچه در این ویدیو می‌آموزید:

• نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
  • آشنایی با منوها
  • مراحل گام‌به‌گام قبول سفر

پس از مشاهده، شما می‌توانید به‌سادگی درخواست‌های جابه‌جایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبت‌نام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.

برای آشنایی با درخواست‌های سفر در سایر سرویس‌های اسنپ‌باکس مطلب زیر را مشاهده کنید.

روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

نوشته‌های مشابه

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۱,۹۱۸ دیدگاه)

1. سلام و خسته نباشید خدمت تمامی همکاران گرامی من عضو کاربران موتور سوار اسنپ بودم در همه برنامه ها عضویت داشتم شماره تلفن که باهاش ثبت نام کرده بودم به نام خودم نبود گمش کردم حالا میخواستم شماره تلفن های برنامه ها را عوض کردم فقط اسنپ فود چیکار کنم آز شما تقاضا دارم کمکم کنید همکاران گرامی

2. جهت دریافت هزینه کنسل سفروانت بارچراوقتی باپشتیبانی تماس میگیریم دراین موردراهنمایی نمیکنندلطفاپاسخ دهید

3. سلام خدا وکیلی با این کرایه مفد تو این زمونه بیست درصد کمسیون چه خبره ماشین که درآمد بیشتر داره هفده درصد موتور بیست خدایی خیلی با این کرایه ها بی انصافی هست درسته مجبوریم ولی درست نیست چون کرایه حساب کنی برا زمان چیز شاه هست به نسبت زندگی الان خواهشن فکری کاری کنید برا قشر بیچاره موتور بدوش ممنون از اسنپ

4. سلام خواهش مینکم به این حرفهایی که میزنم کامل گوش پنید و پیگیری کنید.احساس میکنم انتقادهایی که کردم اصلا کسی نخونده..اول اینکه صد بار گفتم بنزین منو واریز کنید .تمام شماره هایی که گفتید رو اس دادم.دوم حتما مبلغ کرایه ها رو بالا تر ببرید به خدا اکثر مشتری ها از خود من بارها پرسیدن که ارزش داره با این مبلغ کار میکنید.و از همه جالبتر اینکه لوکیشن خیلی مشکل داره .واقعا یه خورده رسیدگی کنید تمام ما موتوری ها هم تو اسنپ میمونن و هم برای شما بهتره هم راننده.درضمن من نمیدونم شخص اول اسنپ کیه..اگر میخونید به اوپرها تون بگید همکاری کنند.مثال سرویس مسیری که چند بار شده رقتم گاهی با اختلاف زیاد مبلغ پایین میزنن .مثتل اسلامشهر ۶۰تومن حدودا امروز۲۵تومن زدید که به پشتیبانی گفتم جواب داد به خاطره ساعت کاریه درصورتی که امروز ۵ششنبه شلوغ ترین روزه..و این مسیر ها برگشت خالیه..خاهش میکنم واقعا حیفه اسنپ با این سابقه ،راننده ها دارن ممیرن پیک های دیگه مشغول میشنو اسنپ رو کار اخر گذاشتن

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00