کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلام کارکنان محترم اسنب باکس
بنده مدت بیست روزه دراسنپ جهت تغییر
کاربری از سواری بوانت ثبت کردم ولی هنوز فعال نشده لطفاً نتیجه را اعلام کنید متشکرم از لطف شما
آقا سلام .من ۴روز پیش ثبت نام کردم ب عنوان راننده جدید موتور سوار ولی هنوز ک فعال سازی نیومده برام
سلام.یکسال هست سهمیه بنزین من قطع شده؟چرا؟
سلام من راننده وانت آریسان هستم
سلام خسته نباشین چرا تا دوماه قبل برای من بنزین واریز میشد العان نمیشه ـ
چندین بار خم تماس گرفتم جواب درستی ندادن بهم
لطفا اقدام کنید
سریع تر جواب بدید
اقا شما هر روز به یک دلیل خود ساخته حساب منو مسدود میکنید الان دو روزه حساب من مسدود شده یا باز کنید یا من میرم میاره هم درامدش بیشتره هم مسافتش کمتره هم جنگ اعصاب نداره
سلام وقت بخیر حساب کاربری من غیر فعال هست ممنون میشم رسیدگی کنید
سلام واس من اسنپ فودا نمیاد چیکار کنم
سلام ..آیا همزمان دونفر میتوانند دراسنپ فود بایک موتور کار کنند…وآیا نفردوم باید یک باکس جدید از دفتر اسنپ تهیه کند
لطفا نفرمایید که با پشتیبانی تماس بگیرید چون پشتیبانی هم میگوید به دفتر اسنپ مراجعه کنید
سلام آقا اسنپ بنزین به ما نمیده من ماشین سنگ دارم تابه حال بنزین دریافت نکردم از طرف اسنپ چکار باید بکنم بنزین بگیرم