کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلام شماره پشتیبانی را میدید
سلام خسته نباشین از کوجا بفهمیم مشتری پرداخت انلاین انجام داده؟؟
جالب وآموزنده
سلام وفقبخیر
شماره ۷۸۹ رو فرستادم میگه شماه شما ثبت نشده واسه سمیه بنزین لطفا راهنمایی کنید
اسنپ قطع شده
سلام چرا هرچی کار میکنیم ب حساب پولی واریض نمیشه مار کرفتین یا هفته اول ک کفتن ۳ تا کار بهتون بخور ۳۰۰ واریز میشه ولی خبری نشود
سلام ودرود خدمت همه عزیزان. کرایه های وانت سنگین واقعا عادلانه واصلا منصفانه نیست چون من استهلاک ماشینمم در نمیاد
سلام خسته نباشید بنده برای سهمیه بنزین ۷۸۹را به ۱۰۰۰۹۵ ارسال کردم جوابی دریافت نکردم چیکار کنم
سلام خسته نباشید شماره شبا محاسبه برحسب شماره حساب باید باشه یا شماره کارت؟
سوال بعدیم واسم سهمیه بنزین نمیاد همین کدی که گفتی ۷۸۹به ۱۰۰۰۹۵فرسدادم هیچ جوابی نیامده چیکار باید بکنم
سلام نوروزی هستم راننده اسنپ باکس درخواست باکس موتور سیکلت دارم چگونه اقدام کنم ممنونم.