کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلام خسته نباشید کامران احمدیان هستم برا سمیه بنزین مزاحم شدم این یک ساله تو اسنپ هنوز بنزین بهم دادن
سلام خسته نباشید کرایه ها خیلی کمه ما هر باری که میبریم فقط ۱ ساعت برای بار زدن بار خالی کردن وایمیسیم بعدشم ما تو هر بار کمک می کنیم بار بزنن وهم خالی کنن ولی تو سفارش ثبت نمیکنن
سلام .من سه روز شماره شبا وارد میکنم ولی ثبت نمیشه باهام تصویه نمیشه چهار تا پنج بارم به پشتیبانی زنگ زدم ولی نتونست کمکی بکنه نمیدونم چی باید بکنم
چرا پاداش هفته اول اسنپ باکس واریز نمیشن؟
ببخشید برای اسنپ باکس موتور تخفیف سهمیه بنزین داریم؟
سلام ایا میشه شماره شبای همسرمونو بدیم چون از خودمون مسدوده،ولطفا بفرمایین چرا شهرستان نیشابور بندرت درخواست داره؟
سلام من جدیدا به اسنپ پیوستم چجوری میتونم باکس و کلاه کاسکت تهیه کنم .ممنون
سلام من ونت پیکان خودمو با پراید مسقف تعویض کردم تا انجام مراحل تعویض پلاک میتونم به کارم ادامه بدم
سلام ورودبه طرحهای ترافیک وآلودگی هوابرای رانندگان اسنپ به چه صورت است؟
کدمعرفی ام رامیخوام