کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

باسلام وقت بخیرمیخواهم بدانم وانت سهمیه سوخت داره یانه به شماره ۷۸۹پیامک کردم خواب گفتندواریزنشده باتشکر
سلام خسته نباشید بنده فکر میکنم نسبت به روزهای اول سفارشاتم کم شده
میشه بفرمایید مشکل از کجاست
سلام صبح بخیر چرا دریافتی به حسابم نمیاد
سلام گفتین ۱۵سفر در هفته اول اسنپ ۵۰۰ هزار تومان پاداش میدین پس چرا نریختین
سلام پس موتور اقساطی چی شد
خیلی خوب است اگر راه بیفته
سلام وخسته نباشید،۳تا مشکل دارم،
۱-موتوری که خریدم صاحبش کارت سوخت ونداده به من،
۲-عکس پروفایلم و درخواست دادم که عوض بشه وبهتردیده بشم بایک عکس جدید،که متاسفانه هیچ اقدامی ازطرف اسنپ نشد،
۳-هر سفارشی که من قبول میکنم،به محظ اینکه حرکت میکنم لغو میشه،
لطفا راهنمایی کنید،که بتونم بااسنپ کار کنم،درغیر اینصورت کلا برنامه رو حذف میکنم
سلام من انلاین اسنپ باکس ثبت نام کردم و الان هرچی سعی میکنم اپلیکشن نصب کنم میگی ک راننده مورد نظر وجود ندارد چکار باید بکنم
من شماره شباراثبت کردم جه موقع مبلغ کارکردمن بحسابم واریزمیشودممنون وخسته نباشید
میخواهم از اسنپ خارج شوم چون کرایه هاش خیلی پایینه و کمسیون بالا چگونه خارج شوم