کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

چرا جواب سوالات من داده نمیشود
چرا کرایه پیک از باکس ۸۰۰۰۰ریال کمتره
آقای مدیر عزیز منو یه نفر تو خیابون ثبت نام کرده بهش گفتم معرف منو بزن برادرم بعدش میبینم کلاه گذاشته سرم اصلا اسم معرف منو نداده که پاداش براش بره لطف کنید به من بگید چطور از این آقا من شکایت کنم چرا این افراد رو میذارید
سلام راهی هست چند بسته بدن باهم ببریم
سلام من نمیدونم این همه کار میکنم چرا چند سفر رو پولشو نمیریزن حساب.زنگ میزنم میگن می ریزن این چه مغازه ایه باز کردین چرا پول و نمیریزین
سلام.چجوری سهمیه بنزین بگیرم سماس درست جواب نمیده
سلام من تازه ثبت نام کردم اسمی باکس چجوری سهمیه بنزین بگیرم
سلام خسته نباشید کرایه ها خیلی کمه به خدا پول بنزنیم نمیشه سهمیه بنزین نمیدید آخه استعلاک ماشین هست پول بنزین هست با ۳ت بچه اجاره خانه یک جوری باشه که برای منم صرف کنه ممنون شب خوبی داشته باشیدیاحق….
باسلام بنده رو همکارتون ثبت نام کردند ماشین من وانت مسقف هستش. وانت معمولی ذخیره کردن چطور درستش کنم
لطف کنیدخدمات برون شهری هم براوانت راه اندازی کنید