کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلام ۷۰۰۰۰۰هزارتومان ورودی که قراربودبدهندچی شد
سلام چند سرویس درروز باید بگیرم ویااعتبارم چقدرباید برسه که جایزه نقدی اون روزو بگیرم اسنپ باکسم
سلام درقسمت اول آموزش گام به گام انچه درمورد اپلزکشن اسنپ باکس بایدبیاموزیم درابتداعدد۹۹رابه۲۰۰۹۶۶۷۰ارسال می کنیم که لینک نصب اپلیکیشن برایم ارسال می شودوبعدازنصب شماره اسنپی خودم راواردمیکنم وارسال کدرادرخواست می کنم وباواردکردن کدوزدن دکه آبی اپلیکشن بازمیشودونمایش صفحه رامی بینیم ودرقسمت بالای ان تصویرراننده ومشخصات خودش وخودروش شماره ملی بیمه ثالث ومعاینه فنی خودرونمایش داده می شودوبرای تغییر شماره شبا ویرایش می کنیم وشماره شبائ جدیدارسال می گرددوپس اطمینان به قسمت موجودی افزایش اعتبارمی دهیم بدین صورت که پس ازلمس افزایش اعتباروتعییین مبلغ موردنظروتاییدان وارد درگاه بانکی میشویم وبازدن شماره کارت عابرcvvوتاریخ ماه وسال بعدشماره امنیتی راوارد کرده وبازدن رمز پویا یارمزایستا دکه سبزافزایش اعتبارمیدهیم وتصویر افزایش درقسمت اعتبارنمایش داده است ونقشه موقعیت مکانی رانمایش میدهدودرقسمت بالاعلامت ضربدر وصورت مسافت بالاتامبداراننده میتواندلغوسفر انجام دهدودرقسمت پایین صفحه متوانیم درصورت داشتن طرح ترافیک دکمه الودگی طرح راروشن می کنیم که درخواست های ان مناطق برایمان ارسال شود ودرغیراینصورت درخواست های خارج از طرح ارسال می گردد ولینک تست اموزشی رامیبینیم وبعدبا فشاردادن دکه پایین درخواست ها برایمان ارسال می گردد ودرخواست ها به دوصورت است اول حمل بسته دوم حمل مسافر درهردو صورت ممکن است درخواست ها یک مقصده یاچندمبداوقصدداشته باشددهایپر استار مارکت اکثرآ چندمقصده می باشدکه بسته های اماده توسط نیروهای فعال انجابافاکتورکددارواقلام خریداری شده مشتریانشان باچک لیست راننده مطابقت داده می شود وپس ازحصول اطمینان به مقصداول ودوم وسایرمقصدا باارائه کد هر کدام بدون اشتباه تحویل داده میشود وبعد پایان دکه مبلغ دریافت نکنیم به صورت اعتباری راباکمسیون وسایر به نمایش داده وباپذیرش ان به مرحله بعدی شروع می شودکه اسنپ فود مسافر اسنپ یاحمل بسته می باشدکه باقبول هرکدام وطی مراحل خودش که درروی صفخه نمایش داده شده انجام میشود اسنپ فود ارسال مواد خوراکی است ازمبدآ ومقصدمی بریم ودرصورت حمل مسافربه درخواست های مقصداول دوم وسوم ویامنتخب ازاو میپرسیم وانجام می دهیم وخودم وخودروم باید کاملآ تمیز وراننده باماسک وکولر درتابستان وبخاری درزمستان برای مسافراستفادهحتمآ میکنیم وازمسافرمی خواهیم درپایان سفر خودرو بازدید کند که وسایلش درخودرو جا نمانده باشدودرصورتی که ازصدای موزیک گفت پایین بزنید یعنی مورد پسندش نیست ان راخاموش کرده رانندگی مطمعنه انجام میدهیم که مسافر ازدیت نشود واگرخواست صحبت کند محترمانه انجام دهیم ودرغیر اینصورت بگذاریم درارامش به کارهای خودش بپردازدودرکلیه مراحل ازمسیریاب استفاده می کنیم ودحمل بسته ازشرکتها ومنازل وادارات وسایربصورت اعتباری یانقدی درب واحد یادرب ساختمان درپایان حتمآ شماده تماس گیرنده بامضای پایان رانجام دهیم وبعدصفحه نمایش میده مبلغ کمسیون وسایر به اطلاع راننده میرسدومتوجه شدم مزنیم ودرخواستهای بعدی می ایدسفرهای پر درامدی رابرایم ارزومی کنید
سلام خسته نباشید یک هفته ست که دارم انلاین ثبت اسنپ باکس میکنم همه مدارک رو اعم از مشخصات خودمو معتمدو…همه رو زدم ب لاتین هم زدم بعد ثبت تو که زدم میزنه کدملی اشتباه است با چندتا موبایل هم امتحان کردم و چند سری هم به تیم پشتیبانی تون زنگ زدم اخرش گفتن بیام تو سایت این مشکلو بگم لطفا رسیدگی کنید بخدا یک هفته ست درگیریم ممنون
سلام چطوری موتورم رو قسطی بیمه کنم
سلام وقت بخیر من به تازگی ثبت اینترنتی در مشهد انجام دادم وحسابم فعال شد حال من جهت شروع کار نیاز به کلاه سازمانی وجلیقه یا لباس سازمانی واز همه مهمتر جعبه… من جهت تحویل موترد فوق وشروع بکار در شهر مشهد بکجا ومراجعه کنم وچگونه دریافت کنم.. با تشکر
سلام من مسعود ازاسنپ موتوری حذف کردم تا اسنپ وانت باشم ولی الان دوباره میخوام موتوری بشم زنگ زدم پشتیبانی ولی نمیدونم چیکارکنم کدتاییدبه شماره من نمیاد
سلام چرا من ۵ثانیه نمیکشه موقعیتمو ماشین دیگه میبره
سلام من میخوام باکس داشته باشم
خوب بود