کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلام من الان توخونه بادوبیمارکرونایی چکارکنم به جای جایزه موتوروگوشی اساسی تحقیقات کنیدپول اینارابه چندین نفرنیازمندبدیدکه گره ای ازکارش وا بشه ،خواهشافکری به حال مابکنید
سلام چطوری میتونم اعتبارمو به حساب انتقال بدم
با سلام چرا پیامک طرح های تشویقی برا من نمیاد حتی پشتیبانی هم پیگیری نمیکنن؟
هفته قبل اسنپ موتوری مسافر رو درخواست فعال شدنش رو دادم که از طرف شرکت فعال شد بعد از ۲ روز کار غیر فعال شدو فقط اسنپ باکس فعال هست هر اندازه سعی کردم و همینطور با شرکت تماس گرفتم برای دوباره راه اندازی متاسفانه مجددا وصل نشده و منتظرم لطفا بررسی کنید تمام مدارک هم تکمیل کرده بودم از ابتدا…
چرا سرویس نمیدین دیگ؟ افزایش قیمت چیه دیگ؟
تاچه ساعتی ازشب میشه انلاین باشم که روز دیکه نباشم توگرما مر۳۰
تاچه ساعتی ازشب میشه انلاین باشی؟؟
سلام روز همه همکاران زحمتکش بخیر
روغن وانت را با ۲۳۰ تومان تعویض می کردم ولی این سری با ۵۱۰ هزار تومان و هزار ماشاءالله به کارشناسان ما که خیلی عالی کارشناسی میکنند با قیمت گذاری روی گرایه ها مثلآ از علی اباد زده پیچ شمرون ۶۳ تومان ۱۳ تومان این کمیسیون میشه مانده ۵۰ تومان ۸ ساعت باید بچرخی تا ۴ تا سرویس ۵۰ تومان کار کنی که بشه ۲۰۰ تومان ادم کار نکنه بهتره با این کارشناسان محترم بعد عرضی که داشتم سرویس برای کرج میزنه برگشت نصف گرایه مکه هزینه ماشین فرقی داره یا برای ما هم هزینه نصف میشه ای کاش کارشناسان یک روز با وانت کار میکردند تا متوجه بشن تو افتاب سوزان با گرایه های خیلی کم چطور هزینه زندگی شان را دربیارند
سلام.وقت بخیر.من اگر نخوام سرویسهای موسسه نیاد چکار کنم؟؟؟
سلام راسته میگن اسنپ به کسی ک توی اسنپ باکس ۸سفر اولشو بره ۵۰۰هزارتومن هدیه میده؟؟