کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلام می خواستم شماره موبایل خود را در اسنپ تغییر بدهم چه کار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام مدتی است در اسنپ باکس ثبت نام کردم برای دریافت هدیه ۵۰۰ هزار تومانی چه باید کرد تعداد سفرهای مجاز رو رفتم
سلام خستع نباشید چرا کرایع کم مزنید.اولا خوب بودالان روز ب روز کم میکنید.از کرج تا پردیس رودهن اونم نیسان میسرفع ۱۳۵۰۰۰تومن کرایع میزنید.از رودهن بومهن جاجرود ک اصلابار درنمیاد ک برگشتی خالی نیای. مشتری هم ک عوارضی نمیده.اصلا ب فکر راننده ماشین نیستین بااین وضع گرونی قطعات
علی
سلام اسنپ موتوری من مسدود شده چه بکنم؟
میخواهم به اسنپ باکس بپیوندم
سلام من تازه وارد شودم آیا کرج هم داره و کدام منطقه سرویس داره
سلام من اسنپ ماشین بودم ی بار تغییر کاربری دادم رفتم اسنپ باکس الان موتورم رو فروختم و ماشین خریدم میخوام برگردم به اسنپ ماشین زنگ زدم پشتیبانی گفتن با پشتیبانی غیر حضوری هماهنگ کنم
پشتیبانی غیر حضوری هم هماهنگ کردم میگن امکان نداره
لطفا راهنمایی کنید که چطور باید تغییر کاربری بدم و برگردم به اسنپ ماشین
سلام و خسته نباشید
من اسنپ باکس ثبت نام کردم
از چند روز بعد از ثبت نام میتونم جایزه ۵۰۰ تومنی دریافت کنم و چطور باید دریافت کنم
۵۰۰ تومن مارو کی میزنن، قرار بود ثبت نام که کردیم واریز کنن