کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

تا بحال ۳مرتبه هم با پشتیبانی تماس گرفتم ولی متاسفانه اتفاقی نیفتاد
سلام ۲هفته میشه غیرفعال شدم حتی مجدد برنامه نصب کردم ولی همچنان غیرفعالم.واقعا راهی نی
سلام درباره موتورسیکلت اقساطی هزینه اولش کمترنمیشه چون نمیتونیم اونقدرجورکنیم دوزدیدن موتورخودموواون قدیم نداریم لطفارسیدگی کنید
سلام اسنپ قبلاً کمک برای گواهی نامه داشت ایا
سلام
سلام.بحث بیمه چیه که از راننده کسر میشه.عوض اینکه راننده بیمه بشه شما بسته را بیمه کردید.همان کمسیون است
سلام مسدود شدم به دلیل ضعف در آموزش لطفا راهنمایی کنین چکار باید بکنم تا از مسدودی خارج بشم
سلام برای ثبت نام موتور چیکار باید کنم
سلام وقتتون بخیر باشه.
ببخشید میخواستم شماره سیمکارتی که باهاش این برنامه رو نصب کردم رو عوض کنم امکانش هست یه راهنمایی میکنی لطفا ممنون میشم.
سلام کد تائید من برای اسنپ درایورنمیاد