کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلام برای من درخواست نمیاد واسه همکارای که باهم توخیابان هستیم درخواست میاد ولی برامن نمیاد
باسلام راننده اسنپ باکس هستم انتفاد داشتم آقایان وخانمهای اوپراتور ما راننده های اسنپ وقتی با قسمت اسنپ فود کار اشته باشیم باید اول وصل شیم به قسمت باکس که خودش دو یا سه دقیقه ظول میکشه واگر درخواست اسنپ فودداشته باشیم باید ۶ دقیقه دیگه معطل بشیم که کلا میشه ده دقیقه کمتر یا بیشتر این مورد بیشتر وقتها اتفاق میفته مخصوصا امروز قبل از اینکه این پیام براتون تایپ کنم عزیززان اپراتور خودتون شاهد هستین ما قیمت پایین رو به خاطر تشویقی میبریم یعنی ۴۵۰۰ تومان باشه واگر بخایم باشما تماس داشته باشیم باید ۲۰۰۰ هزارتومان فقط شارژ بزنیم لطفا اگر امکان دارد زمان رو کاهش بدهید واگر ممکنه قسمت اسنپ فود را از باکس جدابفرمایید ممنون
سلام و خسته نباشید
من ۴۵ تا سفر رو در ۶ روز رفتم پس چرا پاداش پونصد تومنی رو نریختید
و چرا کلاه و باکس و جلیقه نمیدید
ممنون و با تشکر و خسته نباشید از اسنپ
سلام اگه میشد گزینه چت با طرف مقابل رو هم فعال میکردید خوب میشد ی کمکی به رانندگان جهت صرفه جویی در هزینه تماس.
سلام کد کار بریم پاک شده باید چه کار کنم
خدا ازتون نگذره
چرا ناحق مسدود کردید
چرا ناحق مسدود کردید
چرا نا حق مسدود م کزردید
سلام این برنامه اسنپ باکس شامل وانت بار هم میشه؟من برای اسنپ بار ثبت نام کردم..ممنون