کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

گوشی قسطی اسنپ نمیده؟
سلام برنامه به روز رسانی شده شد۴.۴.۱ ولی قیلا ۴.۵ بود یعنی عقب گرد شده
سلام میشه بگید چطوری از طرح های تشویقی اطلاع پیداکنیم واینکه کسانی که تازع کارن هم محدودیت ساعت ۱۰شب شاملشون میشه ؟مرسی.
با سلام
بنده با سواری کار میکردم فروختم تو وانت ثبت نام کردم الانم فعالیت دارم تو حساب کاربری سواری مبلغی طلب دارم چیکار کنم بیاد تو حسابم لطفا راهنماییم کنید
سلام وانت ام در داخل اسنپ وانت سبک ثبت شده میخواستم کفی دار ثبت شود
سلام وخسته نباشید به خاطر کمبود موجودیم غیر فعال شده وحالا افزایش اعتبار داده امولی بازم غیر فعال است لطفا راهنمایی کنید
سلام. من امروز ثبت نام کردم. کی اوکی میشه و فعال میشه و میتونم شروع ب کار کنم؟
آقا من یک هفته غیر فعال چیکار باید بکنم
سلام مدت ۲ هفته بخاطر کرونا مسدود بودم وعلت اصلی کروناگرفتنم بردن نون سنگک به بیمارستان عسکریه اصفهان بوده چون خود موظف به تحویل درب آپارتمان میدیدم لطفا حداقل اسنپ برای رسیدگی بحال ماها که باین علت مسدود میشیم حداقل یه کمکی بکند چون واقعا سخته بااین وضع گرونی بدون بیمه
عاای