کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

اتصال اولیه ایجادنمبشود//مشگل برطرف شود
عالی
ولطفا بگید چجوری باید بفهمم که سفرمن شامل هزینه نقدی میشه یا اعتباری
سلام من دومین روزه کاریم بود در اسنپ دوتا از سفرهای من جابه جای بسته بوده ولی هیچ مبلغی دریافت نگردم چون در موقعه تحویل بسته بمن گفتند که بسته ای که اوردید شامل هزینه نمیشه ومن مبلغی دریافت نکردم میتونید کمکم کنید
اقا سلام من عدم سو پیشنه قبلا گرفتم تاریخ ان مال قبل هستش قبول میکنند یا بای از نوع بگیرم
سلام من یه عدد باکس پشت موتوری میخوام چه جوری باید تهیه کنم
سلام در خصوص جابجایی بار اساس کشی با کامیون قیمتها مناسب است اما معایب زیادی هم دارد مصلا بنده دیروز اولین جابجای رو انجام دادم اما مشتری کل مبلغ رو به حساب اسنپ واریز کرد در صورتی که من مجبور شدم پول کارگر رو از جیبم بدهم
سلام ببخشید من موتور عوض کردم الان باید کاری انجام بدم
سلام بخشید به رانندگان موتور سیکلت واکسن کرونا میزنن
سلام من کرونا گرفتم از طریق مشتری هم گرفتم ولی هیچکسی پاسخگو نیس حتی بیمه کرونا موقع ثبت نام هم الکیه