آموزش رانندگان و موتورسواران اسنپ‌باکسآموزش موتورسواران جدیداسنپ باکسویدیو باکس

آموزش گام‌به‌گام مراحل قبول سفر ویژه کاربران موتورسوار اسنپ‌باکس

کاربران موتورسوار اسنپ‌باکس روزانه درخواست‌های متنوعی از سرویس‌های مختلف اسنپ‌باکس دریافت می‌کنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.

آنچه در این ویدیو می‌آموزید:

• نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
  • آشنایی با منوها
  • مراحل گام‌به‌گام قبول سفر

پس از مشاهده، شما می‌توانید به‌سادگی درخواست‌های جابه‌جایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبت‌نام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.

برای آشنایی با درخواست‌های سفر در سایر سرویس‌های اسنپ‌باکس مطلب زیر را مشاهده کنید.

روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

نوشته‌های مشابه

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۱,۹۱۸ دیدگاه)

1. سلام خسته نباشید
    من امروز ثبت نام کردم برا اسنپ موتوری.
    خیلی زوود مراحل ثبت نام تموم شد. فوریم کد کاربریمو دادن. عرضه پنج دقیقه درخواست انجام شد. ومیتونم به امید خدا کارموشروع کنم خدا ازتون راضی باشه. خیلی ممنونم.
    سید میثم از استان زنجان…

2. باسلام وخسته نباشید.من شمامیخواستم بدونم شبانه روزی هست هنوزیافقط درزمینه کارکرد.تشکرممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید.

3. سلام امروز رفتم سرویس ببرم اونجا که رسیدم بعداز چند دقیقه لغو کرد امروز ساعتم کنم۱۸:۳۳دقیقه بود چهارراه زندان عادل آباد .برای هزینه چی میشه .ممنون کاکا

4. ماه پیش حدود۲۶هزارتومان از سهمیه ای که برای من واریز شده من کم شده بجای ۸۷هزار ۵۲هزا تومان به حسابم واریز شده

5. سلام با تشکر از تیم اسنپ باکس فقط یه خواهشی دارم یکم بفکر ماهم باشین ۲۰ درصد خیلی زیاده کمسیون برا موتور

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00