کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلام،وخت بخیر بنده تازه به ناوگان اسنپ باکس پیوستم ،امیدوارم در کنار هم خدمات موتوری خوبی ارائه دهیم و درامد عالی داشته باشیم،با تشکر از شما عوامل اسنپ و تمامی رانندگان
سلام من تازه اسنپ باکس را ثبت نام کردم و الان میخوام اسنپ مارکت یا اسنپ فود رافعال کنم چجوری میشه اینکارو انجام داد
س میخواستم ببینم چه جوری برا واکسن ثبت نام کنم
سلام من حساب کاربریم مسدود شده چیکار کنم
ببخشیدکی جواب میدین خدانکنه کارت تواسنپ گیربیفته شمابه پشتیبانی پشتیبانی به شماپاس میدن
سلام الان دو هفتس انلاین ثبت نام کردم ولی هنوز قبول نکرده میزنه چند روز اینده میخوام بدونم چقد زمان میخواد برای تایید
من محسن سلیمانی راننده وانت هستم ودرطرح چسباندن آرم اسنپ برروی درب ماشین شرکت کردم ولی این ماه هیچ مبلغی به حساب من ندادن لطفاپیگیرباشیدتشکر
سلام من محسن سلیمانی راننده وانت هستم و
با سلام همچنان حساب کاربری بنده مسدود است از طریق لینگ هم دوباره مدارک فرستادم بازم جوابی دریافت نکردم اگر رفع مسدودی نمیشه برم با یه شرکت دیگه کار کنم
سلام ایا میشود برنامه اسنپ باکس را در دوتا گوشی مبایل داشته باشیم ممنون میشم جواب بدید