کاربران موتورسوار اسنپباکس روزانه درخواستهای متنوعی از سرویسهای مختلف اسنپباکس دریافت میکنند. برای آشنایی با جزئیات دانلود و نصب اپلیکیشن کاربران موتورسوار اسنپ و همینطور آموزش مراحل قبول و انجام سفر اسنپی ویدیو زیر را مشاهده کنید.
آنچه در این ویدیو میآموزید:
- نحوه دانلود و نصب اپلیکیشن
- آشنایی با منوها
- مراحل گامبهگام قبول سفر
پس از مشاهده، شما میتوانید بهسادگی درخواستهای جابهجایی مرسوله و مسافر را قبول کرده و به عنوان عضوی از ناوگان بزرگ اسنپ فعالیت کنید. توجه داشته باشید پس از ثبتنام، لینک اختصاصی دانلود اپلیکیشن از طریق پیامک برای شما ارسال خواهد شد.
برای آشنایی با درخواستهای سفر در سایر سرویسهای اسنپباکس مطلب زیر را مشاهده کنید.
روزهای پردرآمدی را برای شما آرزومندیم.

سلام برای واکسن نمیشه ثبت نام کرد
سلام برایبرجسب یکوقتبرام تعینکنیدمتشکرم
خب
سلام من قبلا اسنپ اکو بودم الان وانت گرفتم تغییر کاربری ۲۰ تومنم سفته دادم اما هنوز وصل نشدم چیکار باید انجام بدم
سلام حساب کاربری ومبلغ کارکردم بالای صفحه نمیاد وشماره شبا کارتمو میدم پولی واسم واریزنمیشه میشه کمکم کنید
سلام خسته نباشید راننده های جدید اینم میتوانن برای واکسن ثبت نام کنند
سلام…توبررسیاتصالارتباطاولیهبرقرارنمیشه
من تعداد سفر هایی که گفتینو رفتم کی و چجوری پاداشم واریز میشه به حسابمو چطور میتونم برداشت کنم
سلام من تفریبا ۵ ماه هست اینترنتی ثبت نام کردم ولی هنوز حساب کاربری من فعال نشده چه کار باید بکنم؟؟مشکل کجاست؟؟
سلام میخواستم بدونم که میشه درآمد اعتباری بصورت آنی واریز بشه یا نه لطفا راهنمایی بفرمایید