باشگاه رانندگان از تمام مسیرها و امکانات موجود برای پاسخگویی به کاربران راننده استفاده میکند تا این عزیزان در هر ساعت از شبانه در کمترین زمان ممکن به پاسخ سوالات خود برسند.
وبسایت باشگاه رانندگان اسنپ یکی از مهمترین مراجع اطلاعرسانی اخبار و خدمات باشگاه رانندگان ویژه کاربران راننده است. کابران راننده با مراجعه به این وب سایت در جریان آخرین اخبار و اطلاعات مرتبط با تسهیلات باشگاه قرار میگیرند. همچنین محتوای آموزشی و ویدیویی نیز بخش مهمی از مطلب سایت را تشکیل میدهد.
پشتیبانی آنلاین سریعترین روش برای ارتباط با کارشناسان اسنپ است. در مرحله اول بهرهبرداری از پشتیبانی آنلاین، شما کاربران راننده میتوانید سوالات و مشکلات خود را در چهار موضوع «آموزش اپلیکیشن»، «سامانه سماس»، «نحوه استفاده از سهمیه سوخت» و «خدمات باشگاه رانندگان اسنپ» با کارشناسان پشتیبانی اسنپ مطرح کنید.
آموزش اپلیکیشن رانندگان
کاربران راننده از این بعد میتوانند سوالات و مشکلات خود در ارتباط با اپلیکیشن کاربران راننده را در هر ساعت شبانهروز در پشتیبانی آنلاین باشگاه رانندگان اسنپ دنبال کنند. ویدیوهای آموزشی و مطالب کمکی میتواند شما کاربران راننده را برای رفع مشکل یاری کند.
برای استفاده از این قابلیت کافی است پس از انتخاب پشتیبانی آنلاین، موضوع پشتیبانی را روی «آموزش اپلیکیشن رانندگان» قرار دهید. کارشناسان اسنپ شما را در این رابطه همراهی خواهند کرد.
راهنمای استفاده از پشتیبانی آنلاین
برای استفاده از این خدمات کافی است در صفحه اصلی سایت، گزینه پشتیبانی آنلاین را در سمت چپ سایت انتخاب کنید.
در صفحه جدید، نام و نام خانوادگی خود و شماره تماس اسنپی خود را (شمارهای که با آن در اسنپ ثبتنام کردهاید) وارد کنید. کارشناسان پشتیبانی اسنپ بلافاصله پس از طرح موضوع از جانب شما اقدام به پاسخگویی خواهند کرد.
پس از تکمیل مشخصات، گغتوگو با کارشناسان آغاز میشود سوالاتی که کارشناسان در ارتباط با آنها پاسخگوی شما هستند گزینه پشتیبانی آنلاین در سمت چپ قرار دارد
کاربران راننده عزیز، توجه داشته باشید در حال حاضر شما میتوانید سوالات خود را در ارتباط با سه موضوع «سامانه سماس»، «آموزش اپلیکیشن» و «خدمات باشگاه رانندگان اسنپ» با کارشناسان اسنپ مطرح کنید.
سلام دیروز اسنپ موتور ثبت نام کردم ولی هرچی شماره رو وارد میکنم نوشته شماره اشتباه است
ولی دوباره میخام ثبت نام کنم نوشته شما قبلا با این شماره ثبت نام کرده اید چه کار کنم
سلام دوست عزیز، جهت پیگیری این موضوع می توانید در قسمت خدمات غیر حضوری به آدرس زیر درخواست خود را ثبت کنید تا کارشناسان ما بررسی و شما را راهنمایی کنند.
https://club.snapp.ir/online_support/
سلام لطفا سفر های بین استانی بنده را فعال نمایید ، با تشکر
سلام من شماره تلفن تغیردادم ومدارک ماشین جدید بارگذاری کردم ولی هنوزفعال نیستم کمک کنید
سلام من شماره تلفن ومدارک ماشین جدیدو بارگذاری کردم ولی فعال نیست
سلام
وقت بخیر لطفا حساب کاربری من را فعال کنید
با تشکر
سلام من دیروز بعد از چند تا مسافر که جا به جا کردم یکو پیام امد که شما مسدود دائم شدید پشتیبانی هم جواب خوبی بهم نداد لطفا رسیدگی کنید۰۹۹۳۱۳۰۶۳۱۳
باسلام.امیدوارم حالتون خوب باشه.حساب کاربری بنده سه شنبه گذشته غیر فعال شده.در آزمون شرکت کردم.الان ۵روزه هیچ جوابی دریافت نکردم.لطفا رسیدگی کنید.