آموزش رانندگان اسنپ

بعد از تصادف چه‌کار کنیم؟

تصادف رانندگی تجربه سختی است و هرچقدر هم راننده باتجربه و محتاطی باشید باز هم احتمال وقوع تصادف وجود دارد. دانستن نکات و مواردی که باید بعد از تصادف انجام دهیم تا بتوانیم آسیب‌ها و خسارت را کاهش داده و امنیت خودمان و دیگران را حفظ کنیم امری ضروری است. در این مطلب اقداماتی را که بعد از تصادف باید انجام دهیم با هم مرور می کنیم.

خونسردی خود را حفظ کنید

بسیاری از افراد پس از تصادف کنترل خود را از دست می‌دهند و دچار عصبانیت و استرس می‌شوند. عصبانیت فقط اوضاع را بدتر می‌کند و اجازه نمی‌دهد به‌خوبی فکر کنید و تصمیم بگیرید. در چنین وضعیتی چند نفس عمیق بکشید و با آرامش اوضاع را بررسی کنید. نوشیدن چند جرعه آب باعث می‌شود حال بهتری داشته باشید و اقدامات بعدی را با آرامش بیشتری انجام دهید.

از صحنه تصادف فرار نکنید

شما اولین راننده‌ای نیستید که تصادف می‌کنید. طبیعی است که بعد از تصادف احساس ترس، عصبانیت و گیجی داشته باشید؛ اما بهتر است خونسرد بمانید و تصمیم غیرمعقولی نگیرید. فرار از صحنه تصادف علاوه بر اینکه کار غیراخلاقی است ممکن است باعث شود شما مجرم به‌ نظر برسید و غیرقانونی است. وقتی تصادف کردید در صحنه بمانید و پس از اطمینان از سلامت خود و دیگر افراد و بررسی شرایط با پلیس تماس بگیرید.

از سلامت خود و سایرین مطمئن شوید

قبل از هر چیز از سلامت خود و راننده خودرو مقابل یا عابرین پیاده اطمینان حاصل کنید. تصادفات منجر به جرح (آسیب بدنی) را جدی بگیرید و با گفتن جملاتی مثل چیزی نشده، یک زخم جزئی است آسیب را دست‌کم نگیرید. گاهی اوقات یک سرگیجه ساده هم می‌تواند نشانه یک آسیب جدی باشد. در این موارد حتماً با اورژانس تماس بگیرید و از حرکت‌دادن افراد آسیب‌دیده جداً پرهیز کنید.

با پلیس تماس بگیرید

یکی از اولین اقدامات بعد از وقوع تصادف، تماس تلفنی با پلیس ۱۱۰ است. وقتی شما با پلیس تماس می‌گیرید و آدرس محل وقوع تصادف را اعلام می‌کنید؛ نزدیک‌ترین واحد راهنمایی و رانندگی، کارشناس تصادف اعزام می‌کند.

با کارشناسان پشتیبانی تماس بگیرید

در صورت وقوع تصادف در سفرهای اسنپی، با کارشناس پشتیبانی تماس گرفته و وضعیت را اطلاع دهید. کارشناسان پشتیبانی اسنپ راهنمایی‌های لازم را ارائه می‌دهند و پیگیری‌های موردنیاز را انجام خواهند داد.

خودرو را از مسیر خارج کنید

هنگام تصادف در جاده و خیابان، خودرو را به حال خود رها نکنید. دقت داشته باشید تصادف‌ها به دودسته خسارتی و جرحی تقسیم می‌شوند. منظور از تصادف‌های خسارتی مواقعی است که فقط وسیله نقلیه دچار آسیب شده است. در این موارد لزومی ندارد در همان نقطه تصادف بمانید تا پلیس برسد. در این حالت باعث کندشدن سرعت سایر خودروها و ایجاد ترافیک می‌شوید. پس از سانحه، خودرو یا خودروهای درگیر در حادثه را از مسیر خارج کرده و گوشه سمت راست خیابان یا بزرگراه متوقف کنید.

در تصادف‌های جرحی که آسیب بدنی به سرنشینان یا عابرین پیاده واردآمده یا تصادفی که منجر به فوت شده، نباید موقعیت خودروها را تا آمدن پلیس و اورژانس تغییر دهید.

به‌طورکلی در شرایط زیر نباید خودرو را جابه‌جا کنید:

  • تصادف جرحی، یعنی کسی آسیب دیده یا فوت کرده است
  • تصادف با وسیله نقلیه متوقف که سرنشینی ندارد
  • تصادف با عابر پیاده
  • تصادف با ماشین‌های سنگین
  • تصادف‌های زنجیره‌ای

توجه داشته باشید اگر به‌ هر دلیلی شرایط جابه‌جایی خودروها وجود نداشت، باید از علائم ترافیکی و مثلث خطر استفاده کنید و به بقیه رانندگان اطلاع دهید که در جاده و خیابان مشکلی وجود دارد.

مدارک ضروری را همراه داشته باشید

 ارائه کارت ماشین، گواهینامه، کارت شناسایی معتبر و کارت بیمه به مأمورین پلیس ضروری است. همیشه این مدارک را به‌همراه داشته باشید و بهتر است پیش از حرکت دادن خودرو، از صحنه تصادف عکس بگیرید و آن را به پلیس نشان دهید.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۱۲ دیدگاه)

  1. سلام‌. لطفا جواب نظرات رو بدید .راننده ها از کرایه ها راضی نیستند .جدااز کمیسون وتعداد مسافر وکرایه پایین .هزینه های ماشین هم هست .لطفا کرایه ها رو درست کنید

  2. سلام‌. لطفا جواب نظرات رو بدید .راننده ها از کرایه ها راضی نیستند .جدااز کمیسون وتعداد مسافر وکرایه پایین .هزینه های ماشین هم هست .لطفا کرایه ها رو درست کنید

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00