اخبار اسنپ

معافیت کاربران راننده زن سرپرست خانوار از پرداخت کمیسیون

لویالتی

اسنپ در راستای حمایت از کاربران راننده زن سرپرست خانوار در طرح «چرخ زندگی به دست تو می‌چرخه» کاربران راننده زن سرپرست خانواری را که متقاضی استفاده از این طرح هستند پس از ارائه و صحت‌سنجی مدارک از پرداخت کمیسیون معاف می‌کند. مدت اجرای این طرح از ۵ شهریور تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ است. 

علاوه بر زنان سرپرست خانواری که در حال حاضر عضو ناوگان اسنپ هستند، متقاضیانی که در مدت اجرای طرح به ناوگان بپیوندند نیز تا پایان سال از معافیت بهره‌مند می‌شوند. هدف از اجرای این طرح تسهیل درآمدزایی برای این گروه از زنان فعال در جامعه است.

برای ثبت‌نام در این طرح لازم نیست حتما از قبل عضو ناوگان اسنپ شده باشید، با ثبت‌نام به‌عنوان کاربر راننده و ارائه مدارک موردنیاز می‌توانید از پرداخت کمیسیون معاف شوید.

نحوه ثبت‌نام در طرح معافیت از پرداخت کمیسیون کاربران راننده زن سرپرست خانوار

برای ثبت‌نام در طرح کافی است با دردست‌داشتن مدارک موردنیاز به‌صورت حضوری به دفاتر اسنپ در شهرتان مراجعه کنید.

طرح معافیت از پرداخت کمیسیون کاربران راننده زن سرپرست خانوار اسنپ از روز ثبت‌نام تا پایان اسفند ۱۴۰۳ است.

چه کاربرانی مشمول طرح جدید معافیت از پرداخت کمیسیون می‌شوند؟

۱- مشمولین دوره قبل طرح معافیت از پرداخت کمیسیون زنان سرپرست خانوار، با ارائه مجدد مدارک مورد نیاز، معاف می‌شوند.

۲- کاربران راننده‌ زن سرپرست خانوار با ارائه‌ مدارک مورد نیاز (شناسنامه، معرفی‌نامه از سازمان‌های بهزیستی، زندان‌ها و …) معاف می‌شوند.

۳- زنان سرپرست خانواری که در حال حاضر عضو ناوگان اسنپ نیستند با ارائه مدارک مورد نیاز و ثبت‌نام در ناوگان اسنپ مشمول این طرح می‌شوند.

نکات مهم

• زنان سرپرست خانواری که همسرشان در قید حیات است با ارائه معرفی‌نامه از سازمان‌های بهزیستی، زندان‌ها و انجمن حمایت از زندانیان مشمول عضویت در این طرح می‌شوند.
  • اگر زنان مجردی که قبلاً ازدواج نکرده‌اند متقاضی ثبت‌نام در طرح باشند، با ارائه معرفی‌نامه از سازمان بهزیستی، سازمان زندان‌ها، انجمن حمایت از زندانیان یا کمیته امداد می‌توانند در این طرح ثبت‌نام کنند.
  • درصورتی‌که همسر فوت نکرده باشد و طلاق هم ثبت نشده باشد، استناد به مستندات پرونده در جریان طلاق در دادگاه‌ها کفایت می‌کند.

مهلت ثبت‌نام در طرح

مهلت ثبت‌نام در طرح معافیت از پرداخت کمیسیون کاربران راننده زن سرپرست خانوار اسنپ تا پایان ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ است.

مدارک موردنیاز

ارائه مدارکی که نشان‌دهنده سرپرستی خانوار باشد، ضروری است:

• شناسنامه متقاضی
  • ارائه نامه سرپرستی خانوار به نام فرد متقاضی
  • ارائه نامه از کارافتادگی سرپرست خانوار (پدر/همسر)

با طرح معافیت از پرداخت کمیسیون اسنپ آشنا شوید

معافیت از پرداخت کمیسیون، یکی از طرح‌های مهم اسنپ برای حمایت از کاربران راننده‌ای است که شرایط ویژه‌ای دارند تا بتوانند با خیالی آسوده‌تر امرار معاش کنند. پیش از این طرح و در سال جاری نیز، کاربران راننده‌ مبتلا به تالاسمی از پرداخت کمیسیون معاف شده بودند.

بر اساس گزارش عملکرد ۱۴۰۲ اسنپ، این اپلیکیشن پنج میلیون و ۹۱۹ هزار و ۲۹۵ کاربر راننده مرد و ۲۳۳ هزار و ۲۱۴ نفر کاربر راننده‌ زن دارد.

از سـال‌های ابتدایـی فعالیـت اسـنپ‌، همراهـی بـا افـراد دارای شـرایط خـاص بـه‌عنـوان یکـی از طرح‌هـای مسـئولیت اجتماعـی همسـو بـا کسـب‌وکار در اولویـت اسنپ قـرار گرفـت. در همیـن راســتا، طــرح معافیــت از کمیســیون ویــژه‌ کاربــران راننــده‌ دارای معلولیــت، جانبــازان، ایثارگــران و خانــواده‌ شــهدا از ابتــدای ســال ۱۳۹۶ تــا‌کنــون فعــال اســت. عــلاوه‌بــر‌ایــن، به‌صــورت دوره‌ای گروه‌هــای مختلفــی از کاربــران راننــده از پرداخــت کمیســیون معــاف می‌شــوند.

طرح‌های مختلف معافیت کاربران راننده از پرداخت کمیسیون در ۱۴۰۲ به ۲۰ هزار و ۲۴۴ کاربر راننده تعلق گرفت. کاربران راننده در این طرح‌ها موفق به انجام بیشتر از ۲۰ میلیون ۸۷۸ هزار سفر شدند. ارزش معافیت از پرداخت کمیسیون در این تعداد سفر بیشتر از ۱۱۵ میلیارد تومان بوده است.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۵۷۱ دیدگاه)

1. با سلام و درود من سرپرست خانواده هستم فقط طلاق ثبت شده اما تحت حمایت هیچ ارگانی نیستم چطوری میتونم از این امتیاز استفاده کنم

1. سلام دوست عزیز، در صورتی که در شناسنامه در قسمت طلاق مهر ثبت شده باشد اصل شناسنامه و کارت شناسایی را به دفتر اسنپ شهر خود ارائه دهید، در صورتی که در قسمت طلاق مهر نداشته باشد اصل سند طلاق باید به همراه شناسنامه ارائه شود.

2. سلام وقت بخیر من نزدیک به ۲سال در اسنپ مشغول به کار هستم نزدیک به ۱۰سال است سرپرست خانوار هستم شناسنامه و کارت ملی کفایت میکند مهر طلاق هم هست ساکن تهران هستم دفتر سازمان آب تو صادقیه میتونم مراجعه کنم ممنون میشم راهنماییم کنید با سپاس

1. سلام دوست عزیز، لطفا با کلیه مدارک حضورا به دفتر اسنپ فعال در شهر خود مراجعه فرمایید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.

3. سلام لطفا آدرس دفاتر اسنپ در هر شهر را اعلام کنید و اگر اعلام شده راهنمایی بفرمایید من موفق نشدم سپاس

4. با سلام من الان ده سال همسرم از دست دادم وچهار سال اسنب کار میکنم ولی موفق به ارسال مدارک به جای نشدم تازه امروز پیامک معاف از کمسیون واسم رسیده من مشهد زندگی میکنم نمی دانم کجا برم مدارک تحویل بدهم من خودم با کوشی ثبت نام کردم وبه همین طریق کار میکنم لطفا کمکم کنید که چکار کنم نمیشه با کوشی مدارک ارسال بشه ممنون میشم راهنمایی کنید

1. سلام دوست عزیز، در صورتی که در شناسنامه شما در قسمت فوت همسر مهر ثبت شده باشد اصل شناسنامه و کارت شناسایی را به دفتر اسنپ شهر خود ارائه دهید، در صورتی که قسمت فوت همسر مهر نداشته باشد اصل گواهی فوت باید به همراه شناسنامه ارائه شود. نشانی دفتر فعال در شهرتان را از لینک زیر می توانید دریافت کنید.
      https://club.snapp.ir/offices/

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا