اسنپ در راستای حمایت از کاربران راننده زن سرپرست خانوار در طرح «چرخ زندگی به دست تو میچرخه» کاربران راننده زن سرپرست خانواری را که متقاضی استفاده از این طرح هستند پس از ارائه و صحتسنجی مدارک از پرداخت کمیسیون معاف میکند. مدت اجرای این طرح از ۵ شهریور تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ است.
علاوه بر زنان سرپرست خانواری که در حال حاضر عضو ناوگان اسنپ هستند، متقاضیانی که در مدت اجرای طرح به ناوگان بپیوندند نیز تا پایان سال از معافیت بهرهمند میشوند. هدف از اجرای این طرح تسهیل درآمدزایی برای این گروه از زنان فعال در جامعه است.
برای ثبتنام در این طرح لازم نیست حتما از قبل عضو ناوگان اسنپ شده باشید، با ثبتنام بهعنوان کاربر راننده و ارائه مدارک موردنیاز میتوانید از پرداخت کمیسیون معاف شوید.
نحوه ثبتنام در طرح معافیت از پرداخت کمیسیون کاربران راننده زن سرپرست خانوار
برای ثبتنام در طرح کافی است با دردستداشتن مدارک موردنیاز بهصورت حضوری به دفاتر اسنپ در شهرتان مراجعه کنید.
طرح معافیت از پرداخت کمیسیون کاربران راننده زن سرپرست خانوار اسنپ از روز ثبتنام تا پایان اسفند ۱۴۰۳ است.
چه کاربرانی مشمول طرح جدید معافیت از پرداخت کمیسیون میشوند؟
۱- مشمولین دوره قبل طرح معافیت از پرداخت کمیسیون زنان سرپرست خانوار، با ارائه مجدد مدارک مورد نیاز، معاف میشوند.
۲- کاربران راننده زن سرپرست خانوار با ارائه مدارک مورد نیاز (شناسنامه، معرفینامه از سازمانهای بهزیستی، زندانها و …) معاف میشوند.
۳- زنان سرپرست خانواری که در حال حاضر عضو ناوگان اسنپ نیستند با ارائه مدارک مورد نیاز و ثبتنام در ناوگان اسنپ مشمول این طرح میشوند.
نکات مهم
- زنان سرپرست خانواری که همسرشان در قید حیات است با ارائه معرفینامه از سازمانهای بهزیستی، زندانها و انجمن حمایت از زندانیان مشمول عضویت در این طرح میشوند.
- اگر زنان مجردی که قبلاً ازدواج نکردهاند متقاضی ثبتنام در طرح باشند، با ارائه معرفینامه از سازمان بهزیستی، سازمان زندانها، انجمن حمایت از زندانیان یا کمیته امداد میتوانند در این طرح ثبتنام کنند.
- درصورتیکه همسر فوت نکرده باشد و طلاق هم ثبت نشده باشد، استناد به مستندات پرونده در جریان طلاق در دادگاهها کفایت میکند.
مهلت ثبتنام در طرح
مهلت ثبتنام در طرح معافیت از پرداخت کمیسیون کاربران راننده زن سرپرست خانوار اسنپ تا پایان ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ است.
مدارک موردنیاز
ارائه مدارکی که نشاندهنده سرپرستی خانوار باشد، ضروری است:
- شناسنامه متقاضی
- ارائه نامه سرپرستی خانوار به نام فرد متقاضی
- ارائه نامه از کارافتادگی سرپرست خانوار (پدر/همسر)
با طرح معافیت از پرداخت کمیسیون اسنپ آشنا شوید
معافیت از پرداخت کمیسیون، یکی از طرحهای مهم اسنپ برای حمایت از کاربران رانندهای است که شرایط ویژهای دارند تا بتوانند با خیالی آسودهتر امرار معاش کنند. پیش از این طرح و در سال جاری نیز، کاربران راننده مبتلا به تالاسمی از پرداخت کمیسیون معاف شده بودند.
بر اساس گزارش عملکرد ۱۴۰۲ اسنپ، این اپلیکیشن پنج میلیون و ٩١٩ هزار و ۲۹۵ کاربر راننده مرد و ٢٣٣ هزار و ٢١۴ نفر کاربر راننده زن دارد.
از سـالهای ابتدایـی فعالیـت اسـنپ، همراهـی بـا افـراد دارای شـرایط خـاص بـهعنـوان یکـی از طرحهـای مسـئولیت اجتماعـی همسـو بـا کسـبوکار در اولویـت اسنپ قـرار گرفـت. در همیـن راســتا، طــرح معافیــت از کمیســیون ویــژه کاربــران راننــده دارای معلولیــت، جانبــازان، ایثارگــران و خانــواده شــهدا از ابتــدای ســال ۱۳۹۶ تــاکنــون فعــال اســت. عــلاوهبــرایــن، بهصــورت دورهای گروههــای مختلفــی از کاربــران راننــده از پرداخــت کمیســیون معــاف میشــوند.
طرحهای مختلف معافیت کاربران راننده از پرداخت کمیسیون در ۱۴۰۲ به ۲۰ هزار و ۲۴۴ کاربر راننده تعلق گرفت. کاربران راننده در این طرحها موفق به انجام بیشتر از ۲۰ میلیون ۸۷۸ هزار سفر شدند. ارزش معافیت از پرداخت کمیسیون در این تعداد سفر بیشتر از ۱۱۵ میلیارد تومان بوده است.
سلام ..خیلی ام عالی واقعا ممنون با اینهمه درک بالا
سلاموقت بخیر
تشکر از این طرح عالی تون
فقطیه سوال
این نامه سرپرستی رو از کجا باید بگیریم
مثلا من طلاق نامه دارم
این کفایت میکنه؟
عرض ادب و ارادت
ممنون از مسئولیت پذیری شما
فقط یه گلایه ،شما تمام مدارک را با بارگزاری پذیرفتید که خیلیم عالیه
الان چرا بانوان مدارکشونو حضوری تحویل بدن ،والا اینم بارگذاری میشد خیلی خیلی عالی بود ،
ممنون میشم تجدید نظر بفرمایید ،سپاس بیکران 🙏
سلام خسته نباشید ببخشید میشه سفرهای بین شهری من را فعال کنید ممنون
سلام لطفا برای من که ۱۰ درصد جانبازی به ۲۸ ماه درمنطقه جنگی بود طبق بخشنامه بنیاد جانبازان حق گمسیون نگیرید
عالی میشه چون واقعا کار با ماشین سخت من شب از درد دست و مچ و کتف برای تعویض دنده خوابم نمیبره…
بسیااااار عالی خدا خیرتون بده ب حق علی ممنون ک ب فکر خانم های با غیرت هستید پایدار باشید انشالله
سلام و عرض ادب این طرح فوقالعاده بود عالی عالی خیلی خیلی ب رانندگان اسنپ کمک کرد خدا خیرتون بده لطفا دوباره این طرح رو همچنان ادامه بدید خداشاهده خیلی کمکمون کرد ممنون از لطفتون سپاسگذار
سلام و خداقوت واقعا ممنون از این طرح زیباتون خداخیرتون بده.کاش اسنپ بیمه هم داشت خیلی عالی میشد
باسلام ازاین مسئولیت پذیری زیباتون متشکریم
بسیارلطف بزرگی کردیدعاقبت بخیرباشیدبابت طرح عالیتون بی نهایت سپاسگذاریم خداوندخیروبرکتتون بده
عالییییباعث دلگرمیاینکاربران محترممیشودخداخیرتاندهد
سلام این طرح بسیار عالی است دمتان گرم که به فکر زنان هستید و درصورت امکان یک گوشه چشمی هم به آقایان بیندازید به خدا قسم گرفتار ی و فقر و مشکلات وغیره کمرمان را شکست خورد شدیم داغون شدیم مردیم بخدا
سلام عرض ارادت ممنونم به فکر ما هستید احسنت به این ایده قشنگ خدا خیرتون بده
سلام
واقعا کارتون قشنگه از اینکه به فکر زنان سرپرست هستید خدا خیرتون بده
سلام و سپاس از طرح قشنگتون
چه جوری میتونم دفتر شهرمون رو پیدا کنم؟؟
لطفا کمکم کنین
با سلام و وقت بخیر
بهار عزیز برای مشاهده نشانی دفتر اسنپ در شهرتون روی لینک زیر بزنید و اسم شهرتون رو وارد کنید
https://club.snapp.ir/offices/
سلام
سپاسگزارم بابت طرح پیشنهادی
خدا قوت
سلام و درود
دمتون گرم م م م
سلام. ممنون که از خانوم هایی که سرپرست خانوار هستن رو حمایت میکنید. این لطف بزرگی هست. خدا خیر این دنیا و آخرت بده بهتون 🙏🙏
باسلام به خانواده بزرگ وپرتلاش اسنپ ضمن خسته نباشیدمن نمیدونم کجابایدبرم واسه انجام این کار آدرسی میگیدکه بتونم راحت تر پیداکنم ممنون میشم
با سلام و وقت بخیر
فاطمه عزیز برای مشاهده نشانی دفتر اسنپ در شهرتون در لینک زیر اسم شهرتون رو جستجو کنید
https://club.snapp.ir/offices/
درود
باتشکر وسپاس
سلام خیلی عالی بود مرسی ممنون
ممنون بابت درکتون وحماییتون ازخانم های سرپرست خوانواده
باسلام و سپاس
اگر این امکان برای تمام رانندگان خانم اسنپ بود عالی میشد.
و اینکه در اپلیکیشن گزینه ای مبنی بر دریافت سفر فقط از طرف خانم ها بود و یا اینکه قبل از قبول سفر اسم درخواست دهنده مشخص میشد. اگر این امکان در اپلیکیشن بوجود بیاد برای ما خانمها خیلی بهتره.
و اینکه بعضی از مسافرها اتباع و افغان هستند این قبل قبول سفر مشخص بشه.
لطف میکنید پیام منو به مسئولین برسونید.
سپاسگذارم
با سلام تو این اوضاع که زنان این مرز بوم مورد کم لطفی قرار گرفتن این طرح قشنگتون واقعا کمک زیادی به زنان کشورمون میکنه. پرودگار شما را مورد لطف و عنایت قرار بده
خیلی طرح خوب و عالی هست ممنون از حمایتتون بی نهایت سپاسگذارم
درود و خدا قوت ،خیلی ممنون بابت این طرح ،خدا خیرتون بده الهی ،🙏
با سلام ممنون از این طرح بسیار عالی و خداپسندانه
خدا اجرتون بده که بفکر ما زنان مرد صفت هستین❤️
باسلام .چرا الکی میکین برای جانبازان من که ۱۰ درصد با۲۴ ماه خدمت داوطلبانه در منطقه عملیاتی هستم قبول نکردین گفتن باید ۲۵ درصد باشی پس این گارت جانبازی وایثاری مدت خدمت در منطقه هیچ ارزشی نداره لطفا جواب بدین
باسلام این ماده شما شامل جانبازان زیر۲۵ درصدباسابقه ۳۰ ماه در قلب منطقه جنکی بودن نمیشه پس چرا میکید ایثار گران معاف هستن
باسلام این ماده شما شامل جانبازان زیر۲۵ درصدباسابقه ۳۰ ماه در قلب منطقه جنکی بودن نمیشه پس چرا میکید ایثار گران معاف هستن
عالی بازم خدا رو شکر که بفکر سرپرستان بودین
باسلام وسواس بابت طرح قشنگتون
خیردنیاوآخرت شامل خودتون و زندگیتون انشالله
لطفاً وقتی ما خانما اسنپ کار میکنیم بیشتر آقایون هستن یا پیشنهاد بعد میدن بعدش آخرش امتیاز نمیدن هوای خانومای ک سرپرست خانوار هستیم رسیدگی کنین ممنون
درود
باتشکرازطرح خداپسندانه که درحال اجراست
درود خدا قوت خدمت شما
خبر خوبی بود برای ما که فقط سوخت بنزین مصرف میکنیم تشکر میکنم از شما
🙏🙏
سلام خسته نباشین خیلی عالیه یه کمکی به خانومای سرپرسته کماله تشکرو دارم ازتون ممنونم
واقعا ممنون از این همه درکتون و اینکه هواستون هست ک ی خانوم با چ سختی میتونه زندگیشو بچرخونه ایشالله همیشه شادو سربلند و سرحال باشید واقعا ممنون خدا خیروبرکت بهتون اعطا کنه
سلام ممنوم ازاین طرح فوق العاده منم درحال متارکه هستم و خیلی خوشحال شدم ازاین موضوع خداوند خیرو سعادت روز افزون به شما عنایت کند
بسیارعالی
سلام خداقوت بسیار عالی فقط کاش اسنپ کاری کنه که راننده اسنپ خانم فقط خانم سوار کنه
سلام چیکار کنیم دفتر در کاشان نیست
خیلی هم عالی ولی ایکاش میشداسنپ بانوان هم میبود که فقط خانم ها روسوار کنیم.گاهی می بینیم شرایط مناسب نیست که مجبور ب لغو اون مسافر مردمیشیم واینکه مادرشهرمون دفاتر اسنپ نداریم ممنون وسپاس ازحمایت شما
درود ممنون از طرح خوبتون .واقعا به موقع بود چون من از پس هزینه های زندگی به تنهایی برنمیام خدا اجرتون بده
به فکر کرایه هم باشین ممنون
سلام
واقعاطرحی عالی می باشدبرای خانم های سرپرست.
کاش برای تحویل مدرک به دفترنمیرفتیم.غیره حضوری بود
باتشکرفراوان
سلام.
واقعا طرحی عالی برای خانم های سرپرست.خداوندنگهدارتون باشه.
کاش لازم نبود که بریم دفتر ازهمین طریق بافرستادن مدرک مشخص میشد
باتشکرفراوان
کاش اینطرح برا دانشجوها هم اجرا بشه…
احسنت بر اسنپ و بانوان زحمت کش،درود
خدارو شاکردم که یکی از اعضای ثابت ناوگان اسنپ هستم وزندگیم رو بااین شغل میچرخونم
سلام خدا خیرتون بده بخاطر این طرح خوب و حمایت از خانم های سرپرست خانوار دستمریزاد
سلام،روزخوش
ممنون ازطرح زنان بی سرپرست
خداراشکر که همه چیزاسنپ روحساب کتابه
انشاالله مشکلات بعدی اسنپ هم اوکی میشه
سلام لطفا گزینه لغو سفر را برای زنان آزاد بگذارید و جریمه نکنید چون زنان شاید نتوانند بعضی از زمانها و بعضی مسیرها آقایون رو به مقصد برسانند بخاطر امنیت خودشان یا اینکه قبل از گرفتن سفر مشخص شود که مسافر آقا هست یا خانم
سلام و خسته نباشید بنده در بازه زمانی مختلف با شرکت اسنپ همکاری بسیار فعالی داشتم و از رانندگان فعال با امتیاز بالا هستم و به علت ناتوانی همسرم هم از لحاظ مالی و هم از نظر جسمی مجبور به فعالیت در چندین شغل از جمله اسنپ هستم خواهش میکنم این طرح نیز شامل من هم بشود قبلاً از زحمات شما و شرکت اسنپ سپاسگزارم
سلام و خسته نباشید بنده در بازه زمانی مختلف با شرکت اسنپ همکاری بسیار فعالی داشتم و از رانندگان فعال با امتیاز بالا هستم و به علت ناتوانی همسرم هم از لحاظ مالی و هم از نظر جسمی مجبور به فعالیت در چندین شغل از جمله اسنپ هستم خواهش میکنم این طرح نیز شامل من هم بشود قبلاً از زحمات شما و شرکت اسنپ سپاسگزارم
ممنون از اینکه از ما زن هه حمایت،میکنید دمتون گرم
واقعا،به موقع،بود،دست،مریزاد
من واقعا نیاز،داشتم به این طرح خدا،خیرتون بده
سلام ممنون از طرح خوبتون خدا قوت
سلام ممنون از حمایت شما
با سلام وخسته نباشید به ناوگان بزرگ اسنپ خیلی خوشحالیم که اسنپ به فکر ما هم هست واقعا زندگی کردن برا من مادر دراین دریای تهران با دو دختر خیلی سخته ممنونم که همچین طرح رو برای ما اجرا کردید
باعرض سلام وخسته نباشیداین یه تشوق برای زنهاست خیلی هم عالیست من خوشم آمدخداقوت عزیزان باتشکرفراوان
باسلام طرح خیلی خوبی است خدا خیرتان بده ولی مشکل ما اینست که در شهر ما دفتر اسنپ وجود ندارد کاش بازاریاب های اسنپ میتوانستن مدارک را تحویل بگیرند و ثبت کنن
درود و خسته نباشید.ممنون از بزرگواری ناوگان اسنب بابت حمایت.زنان سرپرست.درود بر شرفتون
حرکت خوب و خیرخواهانه ای هست..سپاس از مجموعه
سلام
وقت بخیر
طرح بسیار عالی
آیا این طرح شامل خانمهای سرپرست خانوار تهرانی هم میشه ؟
یا فقط خانمها سرپرست شهرستانها هست ؟
سلام و وقت بخیر
فرحناز عزیز کاربران راننده زن سرپرست خانوار واجد شرایط در سراسر ایران شامل این طرح میشوند.
طرح خوبیست ولی نوشتید ایثارگران وجانبازان نیز مشمول بوده آیا هنوز هم فعال میباشد برای ایثارگران وجانبازان دست تان درد نکند کمک مالی خوب و عالی هست برای سرپرستان خانوار
باسلام و عرض ارادت خدمت مدیریت محترم و کارکنان گرامی ناوگان اسنپ……
اول از همه از تمام کسانی که باعث و بانی این طرح خداپسندانه و انسان دوستانه مشارکت داشتند از طرف خودم و تمام رانندگان فعال در شرکت اسنپ تشکر و قدردانی کرده و از خداوند منان برایتان سلامتی و سرافرازی را خواستارم و در پایان امیدوارم که شرکت اسنپ با طراحی و اجرای این قبیل طرح ها مثل همیشه پیشرو و باعث سربلندی تمام کاربران راننده و کارکنان شرکت اسنپ باشد،به امید روزهایی به مراتب بهتر برای تمام هم میهنانم در سرزمین مادریمان ایران زمین…!!!
سلام . لطفا بمنظور تشویق و حفظ انگیزه رانندگان برتر با نمره بالا ۴.۷ ببالا، ایشان را از کمیسیون معاف کنید . ممنون
کمترین کاری که میشد برای بانوان خود سرپرست انجام داد
سلام این طرح عالیه ممنون از شما البته من جزو این گروه ها نیستم ولی از این که اسنپ حمایتشون میکنه خوشحالم خدا قوت .
درودفراوان
.ممنون ازشما؛ برنامه ریزان محترم.
اجرایی شودتاثیرگذارخواهدبود.
. پیروزوسرافرازباشید.
خیلی طرح خوبی هست مشکل بعدی ما خانم های بی سرپرست لاستیک هستممنون از اسنپ
باسلام وعرض ادب و احترام خدمت شما وبسیار ممنون ومتشکر از لطفتان بنده بینهایت سپاسگزارم
عالی هست
راننده اسنپ هستم ممنونم این طرح اجرا گذاشتین عالیه هست
طرح بسیار خوبی
سپاس از شما
بسیار عالیه
کاش اسنپ برنامه ای بذاره که همکاران خانوم بتونن مسافر خانوم سوار کنن
سلام من سرپرست خانوار هستم بسیار ممنونم این طرح فوق العاده هست فقط ای کاش بنزین هم برای کاربرای راننده مشخص میشد
با سلام این طرح حمایت از زنان بی سرپرست عالی هست که کمسیون برداشته شود خودم سرپرست خانوار هستم طرح حمایت کمکی هست برای زنان بی سرپرست ممنون از حمایت اسنپ
سلام. بسیار عالی. خدا رو شکر تو این کشور یکی به فکر زنان سرپرست خانواده افتاد
خیلی عالی بود چون واقعا درآمد آنها برای یک زندگی کم است
ممنون از طرح بسیار خوبتون از حمایتی که از مادران سرپرست انجام میدهید
باتشکر و آرزوی بهورزی شما
تشکر از طرح خوبتون خدا برکت بده
بسیار عالی
عالی هست من خودم با شوهرم زندگی میکنیم و دو فرزند دختر دارم شوهرم دیسک کمر دارد نمیتواند زیاد کار کند من خودم اسنپ کار میکنم اگر کمسیون برای ما معاف بشود ممنون میشویم
سلام خسته نباشید، بنظر من خیلی طرح مفید و کمک کننده ای برای رانندگان سرپرست خانوم هست. خدا خیرتان دهد.
سلام
خیلی عالی هستش که بالاخره این طرح برای خانمها آغاز شد ومن خودم یک راننده خانم فعال در اسنپ فعالیت دارم وسرپرست خانواده هم هستم انشالاه که برای بیمه هم فکر بکنید با تشکر از دست اندرکاران…sh..A
سلام
طرح بسیار خوبی است باتوجه به شرایط فعلی که امرارمعاش برای همه خصوصاً خانمها سخت شده این طرح میتواند به آنها کمک کند.
باسلام عالیه ممنون از زنان زحمت کش حمایت میشود
کاش برا همه کاربران راننده زن این طرح اجرا میشد
درود
این طرح خیلی عالی است. و یکی از راههای تقویت کرامت زنان کشورم هست.
آفرین
سلام من یک خانم سر پرست خانوار هستم و این طرح که گزاشتین خیلی عالی ممنون میشم
عالی میشه ممنون ازحمایتتون من خودم سرپرستم ازاونورم مستاجرم خداشاهده شغلمم فقط اسنپ کم میارم
عالی میشه ممنون ازحمایتتون من خودم سرپرستم ازاونورم مستاجرم خداشاهده شغلمم فقط اسنپ کم میارم
خیلی عالیه
ممنونم از اسنپ
بسیار عالی میشه این طرح اگه اجرا بشه
طرح خیلی خوبی است باعث انگیزه برای خانم ها می شود
بسیار عالی
باسلام بسیارعالی دست شمادردنکنه برای مازنان سرپرست خیلی عالی هست ممنون ازشما
با سلام و خسته نباشید خدمت مسئولین اسنپ
واقعا عالیه و من بابت این کار خوبتون ممنونم
بسیار طرح خدا پسندانه ای است خدوند به شما مدیران شرکت وکارمندان این شرکت خیر دهد
این طرح برای بانوان سرپرست واقعا عالیه این جوری هم کمک خوبی به این قشر میشه مردانگی زنده است
کاش برای دانشجویان هم معاف کنین
درود خداوند خیر عنایت بفرماید
کاش دانشجوها هم معاف بشن
بسیار عاااالی
خدا خیرتون بده
اگه بشه که این کارو برای خانم های سرپرست خانوار انجام بدید خیلی عالی می شه
عالی
با سلام و احترام اگه واسه خانمها این لطف و انجام بدید که کمسیون کم نشه واقعا لطف بزرگی و انجام دادید ممنون از لطفتون
واقعا طرح فوق العاده ای است من خودم زن بی سرپرستم و بادیدن این طرح کلی خوشحال شدم
به عنوان سرپرست خانواده از نگاه قشنگتون برایی ما مادران سپاسگذارم،،
دمتون گرم
درود ووقت بخیر
سپاس بی دریغ از توجهتون به ما زنان سرپرست خانواده
سلام و عرض ادب .طرح بسیار عالی است من از سالها پیش عضو اسنپ بانوان شدم وبه علت دردهای عضلانی پا و کمر نتوانستم زیاد کار کنم والان که این طرح را دیدم مشتاق شدم دوباره فعالیت کنم هر چقدر در توانم هست.سلامتی و موفقیت هم وطنانم آرزوی من است.
سهمیه بنزین بیشتر
طرح عالی است وبسیار متشکرم ازتون.
عالی ممنون ازاین راهکارخوبتون
سلام ، کاش مدارک را آنلاین می گرفتید ک دیگر حضوری نخواهیم بیایم
سلام متشکرم بابت این طرح
عالی است فقط اونایی که مجرد هستند و پدرشون توان کار کردن ندارند ولی نامه از کار افتادگی ندارند چکار کنند؟؟ در طرح شامل هستند؟؟
من هم سرپرست خانواده هستم، ممنونم
از هر نظر عالی
من هم سرپرست خانواده هستم زندگی سخت میچرخه
سلام خیلی ممنون از این همه درک شعور خدا خیرتون بده
سلام من جدا شدم پسر دو سال و نیم دارم اگه این امکان بصورت غیر حضوری بود مثله ثبت نام اسنپ عالی میشد
مگه مردا سرپرست خانواده نیستن
عالی
سلام خیلی عالی من خودم معلول هستم ممدجوی بهزیستی منم میتونم تاییدیه بهزیستی بیارم و معاف از کمسیون بشم