آموزش رانندگان اسنپترفندهای اسنپی

شیوه صحیح استفاده از کولر خودرو در دوران شیوع کرونا

یک دقیقه بیشتر

فراهم کردن شرایط تهویه مناسب خودرو از الزامات سفرهای اسنپی است. هر سال با شروع ایام گرم توصیه‌هایی در رابطه با استفاده از کولر خودرو در رسانه‌های باشگاه رانندگان اسنپ مطرح می‌شود. این توصیه‌ها امسال هم با توجه به شیوع ویروس کرونا کمی متفاوت‌تر از سال‌های قبل است. در ادامه به مهمترین نکات برای استفاده از کولر خودرو می‌پردازیم.

گرمای شدید و سلامت کاربران راننده و مسافر

استفاده از کولر موجب کاهش دمای خودرو می‌شود. در تابستان گاهی دمای برخی شهرهای کشور به بالای ۴۰ درجه سانتیگراد نیز می‌رسد. این دما در هر شرایطی برای بدن انسان مضر است. تحمل دمای بالا در تابستان منجر به از دست رفتن آب بدن می‌شود و در نهایت نیز موجب گرمازدگی می‌شود.

نوشیدن آب زیاد، در کنار روشن کردن سیستم‌های سرمایشی خودرو باعث می‌شود دمای بدن به دمای مطمئن کاهش پیدا کند. بنابراین استفاده از کولر نه تنها موجب رضایت خاطر مسافران شده و امتیاز بالای کاربران راننده را به دنبال دارد، که موجب حفظ سلامتی راننده و مسافر نیز می‌شود.

راهکار استفاده از کولر در دوران کرونا

مهمترین راهکار برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، استفاده مداوم از ماسک است و کاربران راننده ناوگان اسنپ از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استفاده از ماسک پیشرو بودند. اما برای استفاده ایمن از کولر در فصل تابستان و روزهای گرم سال، کافی است به برخی نکات مهم توجه کنیم. نکاتی که در نهایت موجب می‌شود به سلامت از این روزها عبور کنیم.

  • استفاده از ماسک
  • قراردادن کولر در وضعیت گردش هوا از بیرون خودرو
  • باز کردن درها و پنجره‌ها پس از هر سفر اسنپی

علاوه بر استفاده از ماسک کافی است تنطیمات کولر خودرو را در حالت گردش هوا از بیرون قرار دهید. دکتر کاظم ندافی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط با شیوه صحیح به کارگیری کولر خودرو در زمان شیوع کرونا گفت: «در این شرایط توصیه می‌شود کولر ماشین را در وضعیتی که هوا را از بیرون می‌گیرد و خنک می‌کند و به داخل ماشین می‌دهد، قرار دهید تا هیچ شبهه‌ای در این زمینه وجود نداشته باشد.»

بر اساس آخرین توصیه‌ی سازمان‌های جهانی برای رانندگان تاکسی‌های اینترنتی جهت جلوگیری از انتقال ویروس در فضای بسته‌ی ماشین، نباید از آپشن گردش هوای داخل خودرو استفاده کرد.
برای کاهش ریسک انتقال بیماری کولر را با آپشنی غیر از گردش هوای داخل خودرو روشن کنید.

استفاده درست از کولر خودرو

نکاتی درباره استفاده از کولر خودرو در شرایط کرونا

توصیه‌های بهداشتی بعد از هر سفر اسنپی


برای اطمینان از عدم انتشار ویروس، همچنین توصیه می‌شود پس از هر سفر اسنپی خودرو را متوقف کرده در‌ها را باز بگذارید تا گردش هوا در خودرو به صورت کامل انجام شود. استفاده از مواد ضدعفونی کننده برای تمیز کردن سطوح داخلی خودرو نیز توصیه می‌شود.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

نوشته‌های مشابه

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۱,۸۹۵ دیدگاه)

  1. با عرض سلام وخسته نباشید
    من شخصا کولرم همیشه روشنه
    ولی خیلی از مسافرها که سوار ماشین میشن از ماسک استفاده نمیکنن و من مجبور میشم کولر رو خاموش کنم و شیشه ها رو بدم پایین .بهشون میگی لطفا ماسک بزن ناراحت میشن و امتیاز نمیدن . و الکی مارو خراب میکنن .مسافر نمیگه ماسک نزده بودم
    میگه کولرش خاموش بود

  2. اسنپ کاملا به نفع مسافر هستش و تسهیلات ارائه شده به رانندگان واقعا جوابگوی این همه مخارج و استهلاک خودرو نیست!!
    توقع مسافرین بالاست و اصلا توجیه اقتصادی نداره باکولر سفر انجام بشه.لطفا برای رانندگانی که از کولر استفاده میکنند قائل باشید.
    بخصوص برای شهری همچون انزلی با شکل جغرافیایی خاصش که باعث میشه در حالت عادی هم مغرون به صرفه نباشه!!

  3. سلام .همه فرمایشات شما صحیح.چرا زمانی که ما راهکار میدیم شما عملی نمیکنید چون برای صرف نداره.پس همه ما کاری رو انجام میدیم که برامون صرف بکنه .شما که اینقدر پا فشاری میکنید واسه کولر براتون راهکار میذارم.واسه راننده های که حداقل ۱۰ سفر در روز انجام میدن وکولر روشن هستن پاداش ۲۰ هزار تومنی در نظر بگیرید .مسلما ما بیشتر از ده سفر در روز میریم و هر کدوم از ما کمیسیون بیشتر از ۵۰ تومن در روز به شرکت داریم پرداخت میکنیم.پس شرکت ضرر نمیکنه اگه این لذت کمیسیون ۲۲ درصدی رو بخواد برای رضایت مشتری و راننده فقط همین ۳ ماهی که باقی مونده از فصل گرم رو بذاره کنار همه راضی از سفر و درخواست بیشتر و ارزش و محبوبیت شرکت در مسافران بیشتر شده .این همون همکاری متقابل شرکت و راننده هست که باعث جذب بیشتر مسافر میشه.شما کولر از ما میخواین ما از شما پاداش ۲۰ هزار تومنی در روز .خواسته زیادی نیست.من خودم در روز ۲۰ سفر حداق میرم که این مبلغ ۲۰ تومنی در مقابل کمیسیون ۲۲ درصدی هیچه.ما قول میدیم در همه سفر ها کولر روشن باشه اگه یک سفر خاموش بود پاداش ندین.این مبلغ هزینه تامین و نکهداری سیستم کولر صرف میشه مطما باشین کم هست که زیلد هم نمیاد.یا علی بگو استارت کولر و رضایت مسافر رو خود شرکت آغاز بکنه

  4. سلام از لطفتون ممنونم اکه یه کم سهمیه بنزینو بیشتر کنید خیلی الی مشه ﭺون من تک هستم

  5. من کولرم خرابه از وقتی این قانون رو گذاشتن بجز صبحا کار نکردم. بیچاره مردمی که عادت کردن به اسنپ حالا باید به فکر یه کار دیگه باشن

  6. من بخوام برم کلر ماشینمو گاز کنم باید ۱۸۰ کیلومتر برم گاز کنم برگردم درباره اگر امکانش هست در شهر سیرجان هم نمایندگی اینجور چیزا بزارید ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00