آموزش رانندگان اسنپترفندهای اسنپی

شیوه صحیح استفاده از کولر خودرو در دوران شیوع کرونا

فراهم کردن شرایط تهویه مناسب خودرو از الزامات سفرهای اسنپی است. هر سال با شروع ایام گرم توصیه‌هایی در رابطه با استفاده از کولر خودرو در رسانه‌های باشگاه رانندگان اسنپ مطرح می‌شود. این توصیه‌ها امسال هم با توجه به شیوع ویروس کرونا کمی متفاوت‌تر از سال‌های قبل است. در ادامه به مهمترین نکات برای استفاده از کولر خودرو می‌پردازیم.

گرمای شدید و سلامت کاربران راننده و مسافر

استفاده از کولر موجب کاهش دمای خودرو می‌شود. در تابستان گاهی دمای برخی شهرهای کشور به بالای ۴۰ درجه سانتیگراد نیز می‌رسد. این دما در هر شرایطی برای بدن انسان مضر است. تحمل دمای بالا در تابستان منجر به از دست رفتن آب بدن می‌شود و در نهایت نیز موجب گرمازدگی می‌شود.

نوشیدن آب زیاد، در کنار روشن کردن سیستم‌های سرمایشی خودرو باعث می‌شود دمای بدن به دمای مطمئن کاهش پیدا کند. بنابراین استفاده از کولر نه تنها موجب رضایت خاطر مسافران شده و امتیاز بالای کاربران راننده را به دنبال دارد، که موجب حفظ سلامتی راننده و مسافر نیز می‌شود.

راهکار استفاده از کولر در دوران کرونا

مهمترین راهکار برای مقابله با شیوع ویروس کرونا، استفاده مداوم از ماسک است و کاربران راننده ناوگان اسنپ از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استفاده از ماسک پیشرو بودند. اما برای استفاده ایمن از کولر در فصل تابستان و روزهای گرم سال، کافی است به برخی نکات مهم توجه کنیم. نکاتی که در نهایت موجب می‌شود به سلامت از این روزها عبور کنیم.

  • استفاده از ماسک
  • قراردادن کولر در وضعیت گردش هوا از بیرون خودرو
  • باز کردن درها و پنجره‌ها پس از هر سفر اسنپی

علاوه بر استفاده از ماسک کافی است تنطیمات کولر خودرو را در حالت گردش هوا از بیرون قرار دهید. دکتر کاظم ندافی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ارتباط با شیوه صحیح به کارگیری کولر خودرو در زمان شیوع کرونا گفت: «در این شرایط توصیه می‌شود کولر ماشین را در وضعیتی که هوا را از بیرون می‌گیرد و خنک می‌کند و به داخل ماشین می‌دهد، قرار دهید تا هیچ شبهه‌ای در این زمینه وجود نداشته باشد.»

بر اساس آخرین توصیه‌ی سازمان‌های جهانی برای رانندگان تاکسی‌های اینترنتی جهت جلوگیری از انتقال ویروس در فضای بسته‌ی ماشین، نباید از آپشن گردش هوای داخل خودرو استفاده کرد.
برای کاهش ریسک انتقال بیماری کولر را با آپشنی غیر از گردش هوای داخل خودرو روشن کنید.

استفاده درست از کولر خودرو

نکاتی درباره استفاده از کولر خودرو در شرایط کرونا

توصیه‌های بهداشتی بعد از هر سفر اسنپی


برای اطمینان از عدم انتشار ویروس، همچنین توصیه می‌شود پس از هر سفر اسنپی خودرو را متوقف کرده در‌ها را باز بگذارید تا گردش هوا در خودرو به صورت کامل انجام شود. استفاده از مواد ضدعفونی کننده برای تمیز کردن سطوح داخلی خودرو نیز توصیه می‌شود.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

نوشته‌های مشابه

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۱,۸۹۵ دیدگاه)

  1. سلام من عر بار کولر روشن کردم موتور ماشینم جوش آورده خب طبیعیه چون هوا فوق‌العاده گرمه مسافرا هم یه کم توقعشون رو بیارن پائین طوری نمیشه که

  2. من برای اینکه خود ماشین حوش نیاره از اول تا آخر روشن میکنم ولی هنوز یک مسافرم بخاطر این موضوع ازم تشکر نکرده یا نمره بده بدتر نمرمم پایین اومده

  3. باسلام
    کجای ایران سفر۴۶۰۰تومانی وجودداره که ماهنوزتودزفول داریم تاکسی شهریاکمترین سفرشون۱۲۰۰۰تومانه تاکسی بی سیم کمتراز۱۰۰۰۰تومن نداره انوقت انتظارکولرهم دارین وقتی مسافری مبدا اشتباه میزنه ماکه لغوکنیم ازطرف اسنپ تهدیدبه قفل شدن میشیم پشتیبانی هم که هیچ کاری برامانمیکنه رانندهاچه گناهی کردن شماازکمیسیون خودتون گذشت نمیکنیدهمش هزینه رودست مامیزارید

  4. باید اسنپ توی برنامه تعداد مسافر هم در نظر بگیره، مسافر زدم ۴نفر ۸صبح میگه بی زحمت کولر نمیگیرید

  5. من تجربه کردم مسافرهای اسنپ مثل همه ایرانیها برای امتیازمنفی همیشه پیشقدم هستند ولی امتیازمثبت را اصلا ثبت نمی کنند ساید توی ۱۰۰ نفر، یک نفر امتیاز را واقعی میدهد

  6. عزیز دلم اینقدر خرج بالاست یه پراید زپرتی که بجز نون باهمه چی وصله پینه شده یک ماهه دارم سعی میکنم پول ردیف کنم برم کولر گاز بزنم اما نمیتونم مسافرا هم که گاها صداشون نازک میکنند از پشت عینک افتابی میگن اقا شما که کولر نداری چرا کار میکنی بنده خدا من بچه ام شش سالشه هنوز ختنه نشده میگی چرا کار میکنی

  7. گزینه با کولر بی کولر رو واسه برنامه اضافه کنیدمنکه سفرای دورو میزنم با شیشه پایین میرم فقط ساعت سه تا پنج اگه تو ترافیک باشم میزنم

  8. سلام ی گزینه برااپلیکیشن مسافر بذارید با کولر بی کولر ک در زمان تایید مسافر برا راننده معلوم باشه،منکه زیاد کولر نمبزنم ,نمیصرفه از صب روشن باشه تا شب اکثر موارد راهای دورو میزنم شیشرو میدم پایین

  9. بهتر نیست ی تجدید نظری رو کف قیمتهاتون بکنین‌ با ابن قیمت های پایین شما من کولر روشن میکردم نه بخاطر مسافرم بلکه اول بخاطر رفاه خودم‌ولی دیدم امتیاز من از ۴.۸۹ رسیده به ۴.۶۶ دوم اینکه کمی کمسیون خودتونو کمش کنید‌والا هرجور حساب کردم دیدم دارم پسرفت میرم بجای پیشرفت‌.
    تمام طرحهای تشویقی را هم‌ انجام میدم روزی ۱۷ ساعت کارکردن بخدا خیلی هنر میخواد اونم با این سن من ۶۳ ساله‌.بهتره یک کمی هم شما انصاف داشته باشین‌‌…
    مسافرای عتیقه هم که جای خودش
    با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00