آموزش رانندگانویدیو اسنپ

دریافت حق کنسلی به صورت خودکار در اپلیکیشن راننده اسنپ

لیگ نوروزی

در گذشته اگر به مبدأ مسافر می‌رسیدید و مسافر به هر دلیلی سفر را لغو می‌کرد، می‌توانستید به پشتیبانی تیکت ارسال کنید و هزینه کنسل شدن سفر به شما پرداخت می‌شد. اما اکنون دیگر برای دریافت هزینه کنسلی نیازی به ارسال تیکت ندارید. سفرهای لغو شده به صورت خودکار از سمت سیستم بررسی می‌شوند. در صورت واجد شرایط بودن، هزینه کنسلی سفر طی مدت زمان ۲۴ ساعت کاری به حساب اسنپی شما واریز خواهد شد.

نکات مهم برای دریافت هزینه کنسلی

  • زمانیکه به مبدأ مسافر رسیدید و دکمه «رسیدم به مبدأ» را زدید، حتما تا ۵ دقیقه منتظر بمانید و در صورتی که مسافر نیامد، با او تماس بگیرید.
  • اگر مدت زمان انتظار شما بیشتر از ۵ دقیقه طول کشید و مسافر کماکان قصد انجام سفر را داشت از او بخواهید مابه‌التفاوت این زمان را در قسمت «گزینه‌ها» و «توقف در مسیر» اعمال کند.

توجه: تمامی موارد کنسلی که به صورت اتوماتیک ثبت می‌شود، توسط تیم پشتیبانی بررسی و صحت‌سنجی می‌شود و پس از تایید این تیم، مبلغ حق کنسلی به کاربر راننده پرداخت می‌شود.

در صورت بروز هر گونه مشکل، حتما موضوع را با تیم پشتیبانی رانندگان در میان بگذارید.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۳,۰۲۱ دیدگاه)

  1. باسلام اقا برای چندمین بارطی چند روز گذشته من در محلیکه مسافر به عنوان مبدا نامبرده حاضرشدم ولی نه کسی اونجا بوده ونه تماس که گرفتم پاسخگو بوده خدامیدونه اصلا مسیر منو زمین تا آسمون عوض کرده ولی متاسفانه نمیدونم بعضیا دنباله چی میگردن؟من این سرویس را امروزساعت تقریبا پنج ونیم عصر قبول کردم که بعداز حدود۱۰دقیقه لغوکرد.خواهشن رسیدگی کنین.

  2. سلام لغو مسافر داشتم و در مبدا حضور پیدا کردم ولی بعد ده دقیقه انتظار سفر را لغو کردند

  3. با سلام به علت ترافیک شدید و آمدن راتنده به ترافیک از مسافر خود شکایت داشتم که ایشون فقط بخاطر داشتن عجله لغو کرد!!!

  4. با سلام بنده سفر را قبول کرده ام و بعد از پنج دقیقه به مقصد رسیده ام گزینه به مقصد رسیده ام را هم زدم ولی مسافر پس‌از چند دقیقه سفر را کنسل کرد خدایی این درست نیست درخواست وجه کنسلی دارم سپاسگزارم

  5. سلام من طی چند روز اخیر چند بار لغو سفر داشتم . دو بار پس از رسیدن به مبدا سفر توسط مسافر لغو شد و یک بار نیز پس از رسیدن به مبدا بدلیل درخواست ارسال بسته بدون حضور مسافر , خودم سفر را لغو کردم و گزینه عدم رعایت قوانین ومقررات اسنپ توسط مسافر را انتخاب کردم ولی متاسفانه نه هزینه ای برام واریز شد و کسی هم پاسخگوست چند بار هم تیک گذاشتم

  6. ایا درست این. مسافر بعد اینکه کلی مسیر و میریم. مبدا وایمیستیم بعد لغو از جانب مسافر میخوره. بعد هزینه ایم. پرداخت نمیشه. یه برنامه ای پیادهکنید ما راننده هم هزینه داریم

  7. سلام سفرا زیادی بوده ک اینجوری لغو شده یعنی رسیدم به مبدا مسافر لغو کرده ولی خب جریمه ای برام واریز نشده تابحال باید چیکار کنم

  8. هزینه ایستادن و انتظار بنده رو پرداخت کنین تماس گرفتم جایی دیگه بودن و بعدش ۱۲دقیقه انتظار نیومدن مسافر مجبور به کنسل شدم

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00