آموزش رانندگانویدیو اسنپ

دریافت حق کنسلی به صورت خودکار در اپلیکیشن راننده اسنپ

در گذشته اگر به مبدأ مسافر می‌رسیدید و مسافر به هر دلیلی سفر را لغو می‌کرد، می‌توانستید به پشتیبانی تیکت ارسال کنید و هزینه کنسل شدن سفر به شما پرداخت می‌شد. اما اکنون دیگر برای دریافت هزینه کنسلی نیازی به ارسال تیکت ندارید. سفرهای لغو شده به صورت خودکار از سمت سیستم بررسی می‌شوند. در صورت واجد شرایط بودن، هزینه کنسلی سفر طی مدت زمان ۲۴ ساعت کاری به حساب اسنپی شما واریز خواهد شد.

نکات مهم برای دریافت هزینه کنسلی

• زمانیکه به مبدأ مسافر رسیدید و دکمه «رسیدم به مبدأ» را زدید، حتما تا ۵ دقیقه منتظر بمانید و در صورتی که مسافر نیامد، با او تماس بگیرید.
  • اگر مدت زمان انتظار شما بیشتر از ۵ دقیقه طول کشید و مسافر کماکان قصد انجام سفر را داشت از او بخواهید مابه‌التفاوت این زمان را در قسمت «گزینه‌ها» و «توقف در مسیر» اعمال کند.

توجه: تمامی موارد کنسلی که به صورت اتوماتیک ثبت می‌شود، توسط تیم پشتیبانی بررسی و صحت‌سنجی می‌شود و پس از تایید این تیم، مبلغ حق کنسلی به کاربر راننده پرداخت می‌شود.

در صورت بروز هر گونه مشکل، حتما موضوع را با تیم پشتیبانی رانندگان در میان بگذارید.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۳,۰۲۵ دیدگاه)

1. چطور میشه من به مبدأ مسافر میرسم
    مسافر حضور نداره ، سفر رو کنسل میکنم بعد تو برنامه برام مینویسه لغو مجاز بعد عزینه کنسلی رو از من بعنوان جریمه کسر می‌کنه ؟؟

2. رسیدم به مبدا، مسافر حضور نداشت چند بار پیام دادم چند بار زنگ زدم مسافر جواب نداد، بعد از یک ربع انتظار مجبور شدم لغو کردم. مبلغی بابت کنسلی به حسابم واریز نشده.
    لطفاً به سفرهای کنسل شده رسیدگی کنید. ممنون

1. دوست عزیز بابت ابهام پیش آمده متاسفیم. تمامی موارد کنسلی که به صورت اتوماتیک ثبت میشود، توسط تیم پشتیبانی بررسی و صحتسنجی میشود و پس از تایید این تیم، مبلغ حق کنسلی به کاربر راننده پرداخت میشود.برای پیگیری راحت تر لطفا لینک زیر را مطالعه نمایید.
      https://club.snapp.ir/drivers-training/putting-request-for-cancellation-fee-in-snapp-driver-app/

3. قبلا هم دوبار از حسابم بابت لغو سفر هزینه کمیسیون کسر شد چون اطلاعات کافی نداشتم. پیگیری نکردم . ولی امروز مجددا هزینه کنسل سفر کسر شده.
    لطفا مبلغ کسر شده رو اصلاح و به حسابم بر گردانید

4. سلام من بیش از بیست دیقه وایسادم پیام دادم به مسافر نیومد جوابمو می‌داد آخرشم یه مبل اوردن میگن اینو باید ببری گفتم نمیتونم ببرم لطفا لغو کنید. گفت نه لغو نمیکنم .لغو نکرد تا ده دقیقه.خودم لغو کردم .داخل خود برنامه هم هیچ گزینه ای نبود اقلا به پشتیبانی اطلاع بدم .آخر خودم لغو کردم بعد به پشتیبانی اطلاع دادم که اقلا جریمه کنسولی ندم .اونم رفت برای باز بینی.
    لطفا داخل برنامه وقتی که به مبدا رسیدم زدیم یه گزینه ای باشه ما با پشتیبانی بتونیم ارتباط بگیریم .

5. سلام..رسیدم به مبدا مسافر بعداز چند کیلومتر آسفالت نا مناسب و دکمه به مبدا رسیدم رو زدم و بعد از چند دقیقه‌ای با مسافر تماس گرفتم که فرمودند منتظر بمونم ولی بعد از چند دقیقه از طرف خود مسافر سفر بنده لغو شده و آیا این انصافه؟؟؟

6. بارها شده سفر رو قبول کردم و بعضا فاصله دور هم بوده دقیقا قبل از اینکه برسم طرف لغو زده . این خیلی ظلم در حق راننده هست .

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00