آموزش رانندگانویدیو اسنپ

دریافت حق کنسلی به صورت خودکار در اپلیکیشن راننده اسنپ

در گذشته اگر به مبدأ مسافر می‌رسیدید و مسافر به هر دلیلی سفر را لغو می‌کرد، می‌توانستید به پشتیبانی تیکت ارسال کنید و هزینه کنسل شدن سفر به شما پرداخت می‌شد. اما اکنون دیگر برای دریافت هزینه کنسلی نیازی به ارسال تیکت ندارید. سفرهای لغو شده به صورت خودکار از سمت سیستم بررسی می‌شوند. در صورت واجد شرایط بودن، هزینه کنسلی سفر طی مدت زمان ۲۴ ساعت کاری به حساب اسنپی شما واریز خواهد شد.

نکات مهم برای دریافت هزینه کنسلی

• زمانیکه به مبدأ مسافر رسیدید و دکمه «رسیدم به مبدأ» را زدید، حتما تا ۵ دقیقه منتظر بمانید و در صورتی که مسافر نیامد، با او تماس بگیرید.
  • اگر مدت زمان انتظار شما بیشتر از ۵ دقیقه طول کشید و مسافر کماکان قصد انجام سفر را داشت از او بخواهید مابه‌التفاوت این زمان را در قسمت «گزینه‌ها» و «توقف در مسیر» اعمال کند.

توجه: تمامی موارد کنسلی که به صورت اتوماتیک ثبت می‌شود، توسط تیم پشتیبانی بررسی و صحت‌سنجی می‌شود و پس از تایید این تیم، مبلغ حق کنسلی به کاربر راننده پرداخت می‌شود.

در صورت بروز هر گونه مشکل، حتما موضوع را با تیم پشتیبانی رانندگان در میان بگذارید.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۳,۰۲۵ دیدگاه)

1. سفر امروز به مقصد راه آهن کنسل شد از طرف مسافر در صورتی که هزینه از بنده کسر گردید خواهشمندم رسیدگی کنید

2. بنده شاید بیشتر از ۵۰ سفر اینجوری داشتم که رسیدم به مبدا تماس گرفتم توقف بالای هفت هشت دقیقه داشتم طرف یا جواب نداده کلن یا اینکه گفته من یادم رفته لغو کنم یا هزار دلیل و برهان دیگه آورده ولی هیچ حق کنسلی بهم تعلق نگرفته

3. سلام وقت بخیرخسته نباشید.من به تازگی و واسه اولین باربه ناوگان اسنپ ملحق شدم وبابی اطلاعی بنده سفرهای لغوشده ازناحیه مسافرداشتم واطلاع نداشتم که راننده هم بایددلایل لغورواعلام کنه..وبه تازگی باقوانین اسنپ آشناشدم.که متاسفانه تاالان همه کاهش های من اعمال شده ودلایل روثبت کردم.ولی متاسفانه یه هزارتومنی هم به شماره شباثبت شده واریزنشده.ومن شغلم درحال حاضراسنپ هستش ودلسردشدم کارنمیکنم وتوسیستم شماقابل مشاهده هستش..لطفاپیگیری کنیدخداروخوش نمیاد

4. سلام خسته نباشید ..
    بسته بدون مسافر داشتم .گفتم خلاف قانون هستش کنسل کن نکرد گفت خودت کنسل کن منم کنسل کردم ..

5. بنده تا مبدا رسیدم و مسافر سفر را لغو کرده بود ولی هیچگونه وجهی بابت کنسلی از اسنپ به حسابم واریز نشد لطفا بامن تماس بگیرید و هزینه لغو سفر را پرداخت کنید

6. من به مسافر رسیدم ۲۰دقیقه توقف کردم هرچقدربه مسافر تماس گرفتم گوشیش خاموش بود بعداز۲۰دقیقه کنسل کردم هزینه کنسلی هم ازمن کسرشده

7. سلام وقت بخیر و خسته نباشید خدمت گروه محترم اسنپ متاسفانه من چندین بار ب مبدا رسیدم و مسافر سفر لغو کرده و هیچ هزینه کنسلی برای من واریز نشده و همچنین چند بار ب مبدا رسیدم ولی مسافر جواب نداده و بعد از ۵ دقیقه هیچ هزینه ای واریز نشده و در لیست سفرهای من اون سفر کامل بدون لغو ثبت شده و کمیسیون از حساب من کم شده

8. سلام بنده به محل رسیدم مسافری نبود و سفررا لغو کرد هزینه کمیسیون سفر از من کسر شده پیگیری کنید

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00