آموزش رانندگانویدیو اسنپ

دریافت حق کنسلی به صورت خودکار در اپلیکیشن راننده اسنپ

در گذشته اگر به مبدأ مسافر می‌رسیدید و مسافر به هر دلیلی سفر را لغو می‌کرد، می‌توانستید به پشتیبانی تیکت ارسال کنید و هزینه کنسل شدن سفر به شما پرداخت می‌شد. اما اکنون دیگر برای دریافت هزینه کنسلی نیازی به ارسال تیکت ندارید. سفرهای لغو شده به صورت خودکار از سمت سیستم بررسی می‌شوند. در صورت واجد شرایط بودن، هزینه کنسلی سفر طی مدت زمان ۲۴ ساعت کاری به حساب اسنپی شما واریز خواهد شد.

نکات مهم برای دریافت هزینه کنسلی

• زمانیکه به مبدأ مسافر رسیدید و دکمه «رسیدم به مبدأ» را زدید، حتما تا ۵ دقیقه منتظر بمانید و در صورتی که مسافر نیامد، با او تماس بگیرید.
  • اگر مدت زمان انتظار شما بیشتر از ۵ دقیقه طول کشید و مسافر کماکان قصد انجام سفر را داشت از او بخواهید مابه‌التفاوت این زمان را در قسمت «گزینه‌ها» و «توقف در مسیر» اعمال کند.

توجه: تمامی موارد کنسلی که به صورت اتوماتیک ثبت می‌شود، توسط تیم پشتیبانی بررسی و صحت‌سنجی می‌شود و پس از تایید این تیم، مبلغ حق کنسلی به کاربر راننده پرداخت می‌شود.

در صورت بروز هر گونه مشکل، حتما موضوع را با تیم پشتیبانی رانندگان در میان بگذارید.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۳,۰۲۵ دیدگاه)

1. باسلام خدمت شما .من اکثر سفرهایی که به مبدا میرسیدم مسافر لغو میزد وبه قسمت پشتیبانی اطلاع میدادم ولی هیچ هزینه ای برام واریز نشده بود

1. دوست عزیز بابت ابهام پیش آمده متاسفیم. تمامی موارد کنسلی که به صورت اتوماتیک ثبت میشود، توسط تیم پشتیبانی بررسی و صحتسنجی میشود و پس از تایید این تیم، مبلغ حق کنسلی به کاربر راننده پرداخت میشود.برای پیگیری راحت تر لطفا لینک زیر را مطالعه نمایید.
      https://club.snapp.ir/drivers-training/putting-request-for-cancellation-fee-in-snapp-driver-app/

2. . عدم پاسخگوئی مسافر به ارسال پیامک و تماس تلفنی از طرف راننده اسنپ به مسافر و ضمن طی مسافت واتلاف وقت راننده تقاضای خسارت وارده را دارم لطفاً اقدام فرمائید

1. سلام مهدی عزیز
      هزینه کنسلی به صورت سیستمی محاسبه شده و در صورتی که واجد شرایط باشید هزینه به حسابتان واریز می شود.

1. امین عزیز تمامی موارد کنسلی که به صورت اتوماتیک ثبت میشود، توسط تیم پشتیبانی بررسی و صحتسنجی میشود و پس از تایید این تیم، مبلغ حق کنسلی به کاربر راننده پرداخت میشود.برای پیگیری راحت تر لطفا لینک زیر را مطالعه نمایید.
      https://club.snapp.ir/drivers-training/putting-request-for-cancellation-fee-in-snapp-driver-app/

3. سلام من مسیر راگفتم ولی تا به مقصد رسیدم مسافر سفر لغو کرد هیچ هزینه بابت لغو سفر پرداخت نشد

1. دوست عزیز بابت ابهام پیش آمده متاسفیم. تمامی موارد کنسلی که به صورت اتوماتیک ثبت میشود، توسط تیم پشتیبانی بررسی و صحتسنجی میشود و پس از تایید این تیم، مبلغ حق کنسلی به کاربر راننده پرداخت میشود.برای پیگیری راحت تر لطفا لینک زیر را مطالعه نمایید.

4. با سلام متاسفانه من در شهر ایذه اسنپ کار میکنم که فرهنگ سازی نشده و وقتی به کاربر مسافر محترم اعلام میکنم و میگویم کاربر عزبز ابتدا عذر خواهی میکنم من باب مثال من حدودا ۱۲ دقیقه به گفته ی شما در مبدا منتطر شما ماندم لطفا اگر برایتان مقدور است توقف در مبدا رو لحاظ کنید اما جز اینکه خلاف ثوانین اسنپ بر خورد میکنند تازه ناراحت هم میشوند بطوریکه احساس میکنم بدهکار هم شدم حقیقتا اینقدر از برخورد تعداد کاربران محترم مسافر دلخور شدم که ناچارا میخاستم قطع همکاری کنم اما وقتی بیاد برخورد خوب کارشناسان محترم و تیم خوب پشتیبانی می افتادم دوباره فعالیتم رو ادامه میدادم با سپاس از مسولین محترم بر نامه ی خوب اسنپ و وقتی که در اختیارمان گذاشتند تا بتوانیم حقایق رو خدمتشان ارسال نماییم با تقدیم احترامات فراوان ارادتمندتان…..

5. سلام لطفا چاره ای بی اندیشید تا ما رانندگان زمان رسیدن به مقصد مسافر لغو سفر نکند بعد زنگ میزنیم سریع شماره ما را بلاک میکنند به خداوندی خدا این راهش نیست کمی تفکر کنید یا هزینه را از مسافر بگیرید چون رانندگان با این شرایط اقتصادی در کل متضرر هستند با کرایه های کم و ترافیک بالا و استهلاک زیاد

6. درودبرشماعرض ادب واحترام درموردحق کنسلی تمام مواردی که درقانون اسنپ بابت این موضوع طراحی شده وراننده بایدطبق این قوانین اقدام کنه چندباربااجرای همین قوانین بازهم هیچ حق کنسلی ازطرف سیستم تعیین وبه حساب کاربریم واریزنشده لطفاپیگیری کنید

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00