شاید شما هم جمله «یک لحظه غفلت، یک عمر پشیمانی» را شنیده باشید. رانندگی در عین حال که فعالیتی پرهیجان و جذاب است، نیازمند دقت فراوان است. کاربران راننده اسنپ روزانه ساعتهای زیادی را مشغول انجام سفر هستند. به همین منظور لازم است تا دقت فراوانی حین انجام سفر داشته باشند تا سلامتی خود و کاربران مسافر تضمین شود.
با نگاهی به آمارها متوجه میشویم که بیش از ۳۰ درصد از تصادفات رانندگی در کشور به علت عدم توجه به جلو در هنگام رانندگی است. یکی از اصلیترین دلایل عدم توجه راننده به جلو، استفاده از گوشی موبایل حین رانندگی است.
کاربران راننده حرفهای اسنپ پیش از شروع به حرکت مسیریابی میکنند و حین انجام سفر با گوشی موبایل کار نمیکنند. استفاده از گوشی موبایل حین رانندگی خطرات بسیار زیادی دارد و احتمال تصادف را بهطرز چشمگیری افزایش میدهد. لازم به ذکر است که یک تصادف بهظاهر ساده علاوهبر اینکه سبب نارضایتی کاربر مسافر میشود، باعث ایجاد هزینه مضاعف برای شما میشود و فعالیت شما در ناوگان اسنپ را با اختلال مواجه میکند.
برای آشنایی با خطرات استفاده از موبایل حین رانندگی همراه ما باشید.
۱. صحبت کردن با موبایل هنگام رانندگی
براساس تحقیقات به عمل آمده، صحبت کردن با موبایل حین رانندگی تا ۳۵ درصد فعالیت مغز شما را کاهش میهد. این اتفاق سبب کاهش تمرکز شما در رانندگی میشود و بدین ترتیب کمتر به جاده و اتفاقات آن توجه خواهید کرد. حین انجام سفر بههیچ عنوان با موبایل صحبت نکنید و هنگامی که سفر به پایان رسید و نقطهای مطمئن خودرو را پارک کردید، تماس را برقرار کنید.
۲. ارسال پیامک هنگام رانندگی
ارسال پیامک حین رانندگی کاری به مراتب خطرناکتر از صحبت کردن است. براساس تحقیقات به عمل آمده، رانندگان در هنگام ارسال پیامک، بهطور متوسط ۴.۵ ثانیه به صفحه گوشی نگاه میکنند. باتوجه به سرعت بالای خودروها در این ۴.۵ ثانیه اتفاقات خطرناکی رخ میدهد. میزان تصادفات هنگام ارسال پیامک ۲۳ برابر بیشتر از صحبت با تلفن همراه است؛ زیرا در ارسال پیامک حواس راننده به صفحه گوشی پرت می شود و دید به جلو ندارد.
۳. افتادن گوشی همراه هنگام حرکت
هنگام رانندگی و در داخل خودرو کارکردن با گوشی موبایل سخت است. در دست گرفتن تلفن همراه در هنگام رانندگی هم باعث پرت شدن حواس راننده و تصادف احتمالی می شود و گاهی اوقات پیش میآید که گوشی تلفن موبایل به زیر صندلی پرت می شود و راننده ناخودآگاه به زیر صندلی میرود تا گوشی را بردارد که در این حالت احتمال تصادف بسیار بالا میرود.یکی از راههای پیشگیری از این مشکل استفاده از پایه نگهدارنده گوشی (هولدر) است.
پس از قبول سفر، پیش از آنکه شروع به حرکت کنید، گزینه «مسیریابی» را لمس کنید، تا بهترین مسیر به شما نشان داده شود. این کار را پس از رسیدن به محل مبدا و سوار شدن مسافر نیز انجام دهید.پس از مسیریابی گوشی را بر روی پایه قرار دهید و آن را در دست نگیرید! مسیریابی در حال رانندگی یکی از دلایل اصلی تصادفات است.
گوشی موبایل جزئی مهم از زندگی همه ما شده است و بسیاری از فعالیت هایمان را به کمک تلفن همراه انجام میدهیم. رعایت نکات مهم استفاده از گوشی همراه هنگام رانندگی به ما کمک میکند سفری ایمن و رضایتبخش داشته باشیم.