پروموکلاب

راهنمای کامل استفاده از بخش «گزارشات» پورتال پروموکلاب؛ پیش به سوی بهترین عملکرد!

پروموکلاب

بخش «گزارشات» شاید جذاب‌ترین قسمت پورتال پروموکلاب نباشد ولی حتما مهم‌ترین آن هست. گزارشات پورتال، در واقع نامه اعمال ما در پروموکلاب است. درآمدمان چقدر بوده؟ ثبت‌نام‌هایمان در چه وضعیتی قرار دارد؟ و در نهایت از لحاظ عملکردی چه جایگاهی در بین پروموترهای استان محل فعالیت و تمام کشور داریم؟

اهمیت اصلی بخش گزارشات پورتال، علاوه بر پاسخ دادن به سوالات بالا، در ایجاد دسترسی برای مشاهده جزئیات تک‌تک ثبت‌نام‌های ماست. ویژگی‌‌ای که به ما کمک می‌کند به موقع ثبت‌نام‌هایمان را پیگیری کرده و ثبت‌نام‌های موفق بیشتری را در کارنامه‌مان ثبت کنیم.

در این مطلب، قسمت‌های مختلف گزارشات پورتال را با هم بررسی می‌کنیم و یاد می‌گیریم چطور از این بخش‌ها برای راحتی کار و بهبود عملکردمان استفاده کنیم.

پس تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

بخش گزارشات را در کدام قسمت از پورتال پیدا کنیم؟

برای مشاهده بخش گزارشات پورتال پس از ورود به حساب‌ کاربری، روی علامت سه خط افقی بالای داشبورد، سمت چپ، کلیک می‌کنیم.

با کلیک بر این قسمت، منوی پورتال برای ما نمایش داده می‌شود و حالا می‌توانیم گزینه «گزارشات» را ببینیم.

اگر کمی دقت کنیم متوجه خواهیم شد که گزارشات با سه زیربخش مختلف با عنوان‌های زیر همراه شده است:

  • واریزی و درآمد
  • وضعیت رانندگان
  • کارنامه ماهانه

در ادامه هریک از این زیربخش‌ها را بررسی کرده و جزئیات کاربردی آنها را مرور می‌کنیم.

واریزی و درآمد

جذاب‌ترین بخش گزارشات که هر ماه گذرمان به آن می‌افتد.

با وارد شدن به این بخش، در اولین نگاه، جزئیات آخرین واریزی و پاداش (مربوط به طرح‌های تشویقی) به چشم‌مان می‌خورد و اگر به بالای صفحه نگاه کنیم، سه گزینه «کب»، «باکس» و «وانت» را مشاهده می‌کنیم. با انتخاب هر یک از این سه گزینه، آخرین واریزی مربوط به ثبت‌نام‌های هر گزینه در دسترس شما قرار می‌گیرد.

اگر می‌خواهید سایر واریزی‌هایتان را ببینید، کافی است، گزینه «مشاهده سوابق واریزی» را لمس کنید. این بخش به‌صورت ماهانه به‌روز می‌شود و سوابق درآمدی ماهانه شما را نمایش می‌دهد.

وضعیت رانندگان

پروموترهای موفق اسنپ بهتر از هرکسی به اهمیت این بخش «وضعیت رانندگان» واقفند و روز کاری خود را بدون بررسی دقیق آن شروع نمی‌کنند.

در بخش وضعیت رانندگان، عملکرد هر راننده ثبت‌نام‌شده در بخش‌های کب، باکس و وانت به‌طور مجزا نمایش داده می‌شود. این بخش شامل 6 ستون مجزاست که هر یک از آنها بیانگر یکی از شاخص‌های وضعیت ثبت‌نام راننده است.

گزینهتوضیحات
تعداد رایدها
(برای یک ثبت‌نام موفق لازم است راننده 3 سفر در 7 روز اول پس از ثبت‌نام خود انجام دهد)
تعداد سفرهایی که راننده تا این لحظه به پایان رسانده.
امتیازامتیاز کسب‌شده توسط راننده تا این لحظه
وضعیت (موفق، نیمه‌موفق، ناموفق)موفق: تعدادسفرهای لازم انجام شده، مدارک راننده کامل است و سوء‌پیشینه ندارد.
نیمه‌موفق: تعداد سفرهای لازم انجام شده ولی مدارک راننده ناقص است.
ناموفق: تعداد سفرهای لازم انجام نشده.
مسدودی (فعال، غیرفعال)راننده ثبت‌نام‌شده باید در وضعیت فعال باشد. وضعیت فعالی یعنی راننده ثبت‌نامی شما می‌تواند از طریق اپلیکیشن راننده سفرها را قبول کند.
تاریخ ثبت‌نامنشان‌دهنده تاریخ دقیق ثبت‌نام راننده توسط شما است.
تعداد روزهای باقی‌ماندهاین عدد نشان می‌دهد راننده چند روز برای تکمیل تعداد سفرهای اولیه لازم و همچنین مدارک خود فرصت دارد.

زمانی‌که وضعیت راننده به «موفق» تغییر پیدا کند، ثبت‌نام ما کامل شده است و پاداش آن در واریزی بعدی به حسابمان خواهد آمد. در مرحله بعد باید همیشه حواسمان به گزینه «مسدودی» باشد و اگر راننده ثبت‌نامی ما به هر دلیلی مسدود شد، بلافاصله برای رفع آن اقدام کنیم. در غیر این‌صورت درآمد حاصل از آن ثبت‌نام برای ما متوقف خواهد شد.

برای این‌که یک ثبت‌نام موفق را به پایان برسانیم لازم است علاوه بر رسیدن راننده به حدنصاب راید (3 سفر در 7 روز)، مدارک او نیز کامل باشد. برای مشاهده مدارک مورد نیاز و نحوه ثبت‌نام رانندگان کب، باکس، بایک و وانت، مطلب زیر را بخوانید:

کارنامه

و اما بخش جذاب کارنامه پروموکلاب! این بخش در واقع همان نامه اعمال ما به‌عنوان یک پروموتر است که هر ماه در پورتال پروموکلاب به دستمان می‌دهند.

کارنامه پروموکلاب به 2 صورت مختلف در پورتال در دسترس شماست:

  • کارنامه هفتگی
  • کارنامه ماهانه

تمام دریافتی‌ها، تعداد ثبت‌نام‌های موفق و رانندگان دد، رتبه عملکرد ما در شهر محل فعالیتمان و بسیاری اطلاعات دیگر در کارنامه هر ماه یک پروموتر قابل مشاهده است.

در این بخش دقیق شوید و عملکرد ماهانه‌تان را با سایر پروموترهای استان محل فعالیت‌تان بسنجید تا ظرفیت‌های درآمدی که پیش‌روی شماست بهتر تشخیص دهید.

در قدم بعد می‌توانید با مشاهده گزینه «رتبه درکشور براساس واریزی» عملکردتان را با پروموترهای برتر کشور مقایسه کنید و هدف‌های بلندمدت‌تری برای پیشرفت‌تان بچینید.

در بخش کارنامه هفتگی نیز، تعداد ثبت‌نام‌های کل و موفق، میانگین ریت و تعداد روزهای فعال را مشاهده می‌کنیم.

سخن پایانی

بخش گزارشات پورتال، هر اطلاعاتی را که برای بهتر شدن در کارمان نیاز داریم، در اختیارمان قرار می‌دهد. با بررسی هفتگی و حتی روزانه این بخش، جلوی دد شدن ثبت‌نام‌هایتان را بگیرید، آمار خود را در ثبت‌نام‌های موفق بهبود ببخشید و از همه مهم‌تر، برای قدم گذاشتن در قله‌های پروموکلاب هدف‌گذاری کنید.

ارزیابی دقیق شرایط و موفقیت، همیشه دست در دست هم دارند. زنجیره موفقیت خودتان را بسازید و هر روز آن را قدرتمندتر کنید.

برای همه شما عزیزان آرزوی موفقیت می‌کنیم و منتظر نظرات ارزشمند شما در کامنت‌های این مطلب هستیم.

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا