خدمات خودروییاخبار اسنپ

توزیع ماهانه لاستیک دولتی توسط باشگاه رانندگان اسنپ

لاستیک خودرو از ملزومات مورد نیاز اساسی کاربران راننده اسنپ است. لاستیک سالم، نه تنها باعث بهبود عملکرد و بهینه‌سازی سوخت مصرفی می‌شود، بلکه در حفظ امنیت سرنشینان خودرو اهمیت حیاتی دارد.

با توجه به افزایش قیمت لاستیک در بازار، خرید لاستیک با قیمت مناسب به دغدغه بسیاری از کاربران راننده تبدیل شده است. در همین راستا، مجموعه اسنپ، تأمین لاستیک با قیمت مناسب را در اولویت اقدامات باشگاه رانندگان قرار داده است.

طرح ارائه سهمیه خرید لاستیک دولتی که از اواخر سال ۹۸ آغاز شد، از ماه گذشته با توزیع ماهانه و منظم وارد فاز جدیدی شده است. در این برنامه هر ماه بیش از ۵۰ هزار کاربر راننده فعال قادر به دریافت لاستیک دولتی خواهند بود.

فاز اول و دوم این طرح در حال انجام است و فاز سوم آن از آبان ماه با افزایش تعداد شهرهای دریافت‌کننده سهمیه لاستیک دولتی آغاز می‌شود.

مرحله چهارم توزیع لاستیک با نرخ دولتی از آذر ۹۹ آغاز می‌شود، کاربران راننده تمام شهرهای فعال، سهمیه لاستیک بارز به نرخ دولتی دریافت خواهند کرد و تعداد لاستیک‌های توزیع شده به بیش از ۵۰ هزار لاستیک در ماه افزایش می‌یابد.

در ادامه گزارشی از اقدامات انجام شده تا فاز دوم طرح ارائه سهمیه خرید لاستیک بارز به نرخ دولتی را ارائه و فازهای بعدی این طرح را به تفصیل بررسی می‌کنیم.

گام نخست

مرحله اول توزیع لاستیک به نرخ دولتی با همراهی لاستیک بارز انجام شد و بیش از ۳ هزار لاستیک بین کاربران راننده فعال شهر تهران توزیع شد.

در این طرح، تنها در روز اول بیش از هزار حلقه لاستیک توسط کاربران راننده خریداری شد و تمام ۳ هزار حلقه در ۵ روز به اتمام رسید!

در فاز اول، توزیع لاستیک بین کاربران راننده فعال شهر تهران انجام شد.

ادامه عملیات توزیع لاستیک؛ مرحله دوم

فاز دوم طرح توزیع لاستیک به نرخ دولتی، مانند فاز اول با همکاری لاستیک بارز و این‌بار برای سه شهر تهران، کرج و اصفهان در حال اجرا است و تا پایان مهر ادامه دارد.

در این مرحله ماهانه سهمیه خرید ۲۰ هزار لاستیک، به‌صورت ماهانه برای کاربران راننده این سه شهر ارائه می‌شود.

در ۴ ساعت ابتدایی آغاز طرح، بیش از ۱۵۰۰ لاستیک توسط کاربران راننده خریداری شد و در کمتر از ۲۴ ساعت، ۲ هزار و پانصد لاستیک به فروش رسید.

مرحله سوم؛ تامین لاستیک ناوگان بزرگ اسنپ

در فاز سوم طرح که از اول آبان ۹۹ اغاز می‌شود، شهرهای مشهد و اهواز و استان‌های گیلان و مازندران، به جمع شهرهای مرحله قبل اضافه می‌شوند و توزیع لاستیک به نرخ دولتی در بیش از ۷ شهر فعال اسنپ انجام می‌گیرد.

در فاز سوم طرح توزیع لاستیک برای کاربران راننده نیز، ماهانه ۲۰ هزار سهمیه خرید لاستیک بارز به نرخ دولتی در اختیار کاربران راننده فعال اسنپ قرار می‌گیرد.

مرحله چهارم؛ توزیع سراسری

مرحله چهارم، از ابتدای آذر ۹۹، با توزیع سراسری لاستیک در تمام شهرهای فعال اسنپ در کشور آغاز می‌شود.

در این مرحله تعداد سهمیه‌های ارائه شده به بیش از ۵۰ هزار لاستیک در ماه افزایش پیدا خواهد کرد.

مزایا و نحوه استفاده از طرح توزیع لاستیک اسنپ

در طرح توزیع لاستیک به نرخ دولتی توسط اسنپ، خرید لاستیک به‌صورت آنلاین و از سایت T2BON انجام می‌گیرد.

باشگاه رانندگان، در روزهای اول هر ماه به کاربران راننده فعال اسنپ از طریق پیامک، تاریخ شروع خرید از وبسایت T2BON را اعلام می‌کند.

شما کاربران راننده فعال عزیز، از زمان دریافت پیامک باشگاه، یک هفته فرصت دارید تا لاستیک‌های خود را به‌صورت آنلاین خریداری کنید. شعبه و تاریخ تحویل لاستیک توسط خود شما انتخاب می‌شود و لازم است در زمان انتخابی خود، به شعبه مورد نظر برای تحویل لاستیک مراجعه کنید.

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۲۰۰ دیدگاه)

  1. سلام
    من لاستیک دولتی میخوام آیا بارز هم میدین؟
    چکار باید بکنم
    لطفاً راهنمایی کنید ????

  2. سلام برای من تا اس ام اس اومد سریع ۴حلقه خریدم خیلی ممنون
    لطفا برای سرویس های دیگه ماشین مثل خریداری اجناس مصرفی در تهران جایی هس معرفی کنید

  3. سلام من شهر همدان هستم و تنها منبع درآمدم اسنپ هستش از صبح ساعت ۷تا شب ساعت ۱۰مشغولم …من پیامکی در مورد لاستیک نداشتم ولی شدیا احتیاج دارم ماشینم سمند و لاستیکش خیلی گرونه تروخدا راهی واسه من بزارین که لاستیک بگیرم…تو شهر ما همدان هیچ امتیازی واسه رانندگان نیست نه کارواش نه مکانیکی نه تعویض روغنی نه لنت فروشی نه باطری قسطی هیچی لطفا رسیدگی کنین و بعدش اطلاع بدین ممنون میشم…بهرمند از همدان

    1. بابک عزیز سلام. از آذر ماه همه استان ها تحت پوشش طرح قرار می گیرند. حتما درخواست های شما ر پیگیری می کنیم. ممنونم که نظرتونو با ما به اشتراک گذاشتین

  4. سلام

    میخوام از اسنپ لاستیک بگیرم

    لطفاً راهنمایی کنید از کجا بگیرم

    آدرس یا تلفن رو بهم بدین

    با سپاس

    1. سلام. برای کاربران راننده از طرف اسنپ پیامک برای دریافت لاستیک ارسال میشه. لازم نیست هیچ کار خاصی انجام بدین

  5. سلام منم امروز رفتم ت. سایت برا خرید لاستیک میزنه به زودی جریانش چیه تا ۱۲امشب بیشتر وقت نداره برا خرید

    1. حسین عزیز اولویت دریافت سهمیه با کاربران راننده ای هست که زودتر خردیشون رو انجام بدن. در حال حاضر موجودی به اتمام رسیده ولی به زودی شارز میشه. لطفا شماره تماستون رو اینجا برامون کامنت بذارین که پس از بررسی در لیست بعدی قرار داده بشید.

  6. سلام و خسته نباشین
    برای من پیامک اومد که لاستیک خریداری کنم تا ۱۲ مهر مهلت بود ولی امروز دهم مهر که مراجعه کردم به سایت خریداری بکنم غیر فعال بود و لاستیک موجود نبود، لطفا راهنمایی کنید که چه کنم، سپاسگذارم

    1. سامان عزیز خسته نباشید. شماره تماستون رو اینجا یا در دایرکت اینستاگرام باشگاه رانندگان ارسال کنید

  7. حسین عزیز لازم نیست شما اقدامی بکنید. پیامک دریافت سهمیه از سمت اسنپ برای کاربران راننده ارسال میشه. بعد از دریافت پیامک در زمان تعیین شده و در اولین فرصت لاستیک رو از سایت تی تو بن خریداری کنید.

  8. پویا عزیز اولویت با کاربرانی هست که زودتر خریدشون رو انجام بدن. در حال حاضر سهمیه ها به اتمام رسیده ولی دوباره موجود می شه. لطفا شماره تماستون رو اینجا یا در دایرت اینستاگرام باشگاه رانندگان برامون بفرستین تا در لیست بعدی باشید. ممنونم

  9. سلام شاید یه نفر مثل من لاستیک نداشته باشه ولی پیامکی دریافت نکرده باشه ولی شما به شخصی که لاستیک داره پیامک بدید کاش به همه پیامک بدید هرکسی که خواست بگیره

    1. پوریا عزیز، به تدریج تعداد بسیار زیادی از راننده‌های فعال تحت پوشش قرار می گیرند

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00