اخبار اسنپ

خدمات پشتیبانی آنلاین در سایت باشگاه رانندگان اسنپ

لیگ نوروزی

باشگاه رانندگان از تمام مسیرها و امکانات موجود برای پاسخگویی به کاربران راننده استفاده می‌کند تا این عزیزان در هر ساعت از شبانه در کمترین زمان ممکن به پاسخ سوالات خود برسند.

وب‌سایت باشگاه رانندگان اسنپ یکی از مهمترین مراجع اطلاع‌رسانی اخبار و خدمات باشگاه رانندگان ویژه کاربران راننده است. کابران راننده با مراجعه به این وب سایت در جریان آخرین اخبار و اطلاعات مرتبط با تسهیلات باشگاه قرار می‌گیرند. همچنین محتوای آموزشی و ویدیویی نیز بخش مهمی از مطلب سایت را تشکیل می‌دهد.

پشتیبانی آنلاین سریع‌ترین روش برای ارتباط با کارشناسان اسنپ است. در مرحله اول بهره‌برداری از پشتیبانی آنلاین، شما کاربران راننده می‌توانید سوالات و مشکلات خود را در چهار موضوع «آموزش اپلیکیشن»، «سامانه سماس»، «نحوه استفاده از سهمیه سوخت» و «خدمات باشگاه رانندگان اسنپ» با کارشناسان پشتیبانی اسنپ مطرح کنید.

آموزش اپلیکیشن رانندگان

کاربران راننده از این بعد می‌توانند سوالات و مشکلات خود در ارتباط با اپلیکیشن کاربران راننده را در هر ساعت شبانه‌روز در پشتیبانی آنلاین باشگاه رانندگان اسنپ دنبال کنند. ویدیوهای آموزشی و مطالب کمکی می‌تواند شما کاربران راننده را برای رفع مشکل یاری کند.

برای استفاده از این قابلیت کافی است پس از انتخاب پشتیبانی آنلاین، موضوع پشتیبانی را روی «آموزش اپلیکیشن رانندگان» قرار دهید. کارشناسان اسنپ شما را در این رابطه همراهی خواهند کرد.

راهنمای استفاده از پشتیبانی آنلاین

برای استفاده از این خدمات کافی است در صفحه اصلی سایت، گزینه پشتیبانی آنلاین را در سمت چپ سایت انتخاب کنید.

در صفحه جدید، نام و نام خانوادگی خود و شماره تماس اسنپی خود را (شماره‌ای که با آن در اسنپ ثبت‌نام کرده‌اید) وارد کنید. کارشناسان پشتیبانی اسنپ بلافاصله پس از طرح موضوع از جانب شما اقدام به پاسخگویی خواهند کرد.

کاربران راننده عزیز، توجه داشته باشید در حال حاضر شما می‌توانید سوالات خود را در ارتباط با سه موضوع «سامانه سماس»، «آموزش اپلیکیشن» و «خدمات باشگاه رانندگان اسنپ» با کارشناسان اسنپ مطرح کنید.

آیا این مطلب به شما کمک کرد؟
+4 نفر از این مطلب رضایت داشتند.

با نظرات خود ما در ارائه بهتر خدمات یاری نمایید.

ثبت دیدگاه

دیدگاه کاربران راننده (۲,۱۰۹ دیدگاه)

1. سلام وقت بخیر
    گزینه تسویه لحظه ای و روزانه، برای من غیر فعال هست،، با اینکه شماره شبا هم به درستی وارد شده.. نمیدونم چطور تسویه کنم…
    لطفا پیگیری کنید

2. سلام
    متاسفانه دزد در بین مسافران زیاد شده و شرکت هیچ پشتبانی از رانندگان نداره، آخرین مسافری که بردم یک مرد کامل با وضعیت ظاهری متمول بود اما با کلک پول سفر رو پرداخت نکرد! به محض فرار در مقصد توی اپلیکیشن اسنپ زدم که پول پرداخت نشده اما در کمال ناباوری دیدم پنل من به دلیل شکایت ایشون نسبت به فحاشی از طرف من بسته شد. اسنپ حتی به من زنگ نزد ببینه این مسافر برای ۲۰ هزارتومان راست گفته یا هرچی…
    بارها تماس گرفتم و پشتیبانی هم با حالت تمسخر جانبداری مسافر رو کرد البته که من شماره تماس مسافر رو نداشتم شاید اینطور میشد برای احقاق حق خودم به قانون پناه ببرم
    در کل اسنپ سازمانی فشل مثل اکثریت ادارات دیگه کشور شده و جای تأسف داره
    خدانگهدار

3. سلام من اسنپ تاکسی بودم ماشینمو عوض کردم میخوام اسنپ بار کار کنم ولی به پشتیبانی غیر حضوری مراجعه میکنم پیامک کد ورود به باشگاه نمیاد

4. سلام من از سال ۱۴۰۰ می خواهم تغییر کاربری بدهم هر کاری هم گفتند کردم حضوری هم رفتم دفتر گفتند پشتیبانی سایت انجام دادم صد دفعه ولی ترتیب اثری ندادند من از پشتیبانی اسنپ ناراضی هستم متاسفم

5. سلام من چند سال است می خواهم تغییر کاربری از موتور به ماشین بدهم بدهم ولی متاسفانه پشتیبانی اسنپ هیچ کاری برای من نکرده اصلا پشتیبانی خوبی ندارد اسنپ

6. سلام یک ماه درصد کمیسیون ۲۰درصد کردین کرایه ها هم مفت میزنید شما در نظر نمیگیرید اهواز آسفالت داغون و کل شهر آب گرفته توی بارون و کل شهر کندن و مسیر ها دو برابر شده و کولر هم باید روشن بشه بنزین هم که پیگیری نمیکنید میگید وزارت نمیده از ترس جریمه پولش به ما راننده ها نمیدین یه روغن شده ۹۰۰تومن لاستیک که و….درست قیمت گذاری کنید پشتیبانی هم که دیگه کلا ندارید و همش پیام شده

7. درود بر شما
    وقت بخیر
    ثبت نام کردم اما متاسفانه پیگیری می کنم نتیجه ای نگرفتم.
    کد ۶ رقمی ارسال نمیشه.
    لطفا پیگیری بفرمایید.
    سپاس

8. سلام چند روزی است حساب کاربری من مستود دایم شده هوابارانب بوده از اینه بغل دیده نداشتم مجبور بودم از اینه عقب رانندگی کنم مسافرپیام داده از اینه جلو نگاه من کرده خدا وکیلی اشتباه کرده مسافر لطفاً ح حساب کاربری من را درست کنید بچه کوچک دارم ننون بری کار دستی نیست با یک پیام نون کسی را ببری لطفاً برسی کنید

دیدگاهتان را بنویسید

لطفا دیدگاه خود را در کادر زیر ثبت کنید بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوشته‌های مشابه

دکمه بازگشت به بالا
0:00
0:00