باشگاه رانندگان از تمام مسیرها و امکانات موجود برای پاسخگویی به کاربران راننده استفاده میکند تا این عزیزان در هر ساعت از شبانه در کمترین زمان ممکن به پاسخ سوالات خود برسند.
وبسایت باشگاه رانندگان اسنپ یکی از مهمترین مراجع اطلاعرسانی اخبار و خدمات باشگاه رانندگان ویژه کاربران راننده است. کابران راننده با مراجعه به این وب سایت در جریان آخرین اخبار و اطلاعات مرتبط با تسهیلات باشگاه قرار میگیرند. همچنین محتوای آموزشی و ویدیویی نیز بخش مهمی از مطلب سایت را تشکیل میدهد.
پشتیبانی آنلاین سریعترین روش برای ارتباط با کارشناسان اسنپ است. در مرحله اول بهرهبرداری از پشتیبانی آنلاین، شما کاربران راننده میتوانید سوالات و مشکلات خود را در چهار موضوع «آموزش اپلیکیشن»، «سامانه سماس»، «نحوه استفاده از سهمیه سوخت» و «خدمات باشگاه رانندگان اسنپ» با کارشناسان پشتیبانی اسنپ مطرح کنید.
آموزش اپلیکیشن رانندگان
کاربران راننده از این بعد میتوانند سوالات و مشکلات خود در ارتباط با اپلیکیشن کاربران راننده را در هر ساعت شبانهروز در پشتیبانی آنلاین باشگاه رانندگان اسنپ دنبال کنند. ویدیوهای آموزشی و مطالب کمکی میتواند شما کاربران راننده را برای رفع مشکل یاری کند.
برای استفاده از این قابلیت کافی است پس از انتخاب پشتیبانی آنلاین، موضوع پشتیبانی را روی «آموزش اپلیکیشن رانندگان» قرار دهید. کارشناسان اسنپ شما را در این رابطه همراهی خواهند کرد.
راهنمای استفاده از پشتیبانی آنلاین
برای استفاده از این خدمات کافی است در صفحه اصلی سایت، گزینه پشتیبانی آنلاین را در سمت چپ سایت انتخاب کنید.
در صفحه جدید، نام و نام خانوادگی خود و شماره تماس اسنپی خود را (شمارهای که با آن در اسنپ ثبتنام کردهاید) وارد کنید. کارشناسان پشتیبانی اسنپ بلافاصله پس از طرح موضوع از جانب شما اقدام به پاسخگویی خواهند کرد.
پس از تکمیل مشخصات، گغتوگو با کارشناسان آغاز میشود سوالاتی که کارشناسان در ارتباط با آنها پاسخگوی شما هستند گزینه پشتیبانی آنلاین در سمت چپ قرار دارد
کاربران راننده عزیز، توجه داشته باشید در حال حاضر شما میتوانید سوالات خود را در ارتباط با سه موضوع «سامانه سماس»، «آموزش اپلیکیشن» و «خدمات باشگاه رانندگان اسنپ» با کارشناسان اسنپ مطرح کنید.
سلام من الان حدود یه هفته اس تسویه در لحظه زدم و تو مرحله عملیات در حال انجام است لطفا منتظر بمانید مونده و درست نمیشه و خبری از پول من نیست
سلام من اسنپ غیر فعال شده بالا نمیاد امروزم تعطیله کارم همینه زندگیم با همین میچرخه لطفا پیگیری کنید تا بتونم امروز فردا کار کنم
سلام خسته نباشید
من شماره و کد ملی رو درست وارد کردم ولی مثل اینکه سفرهای دو هفته ی گذشته ی من امتیازی برام نداشته
وپیامی مبنی بر کدقرعه کشی برام نیومده
چه اپلیکیشن چه اس ام اس
ممنون میشم پاسخ بدید
چطوری گواهی اشتغال به کار از اسنپ بگیریم؟
با درود در مورخه بیست و چهارم بهمن خانمی از پشت با سمند کوبید به ماشین من
من در حین سفر اسنپی بودم وچون دویست ، سیصد متر مانده بود به مقصد مسافر مجبور به پیاده روی شد ، جهت اطلاع و عذرخواهی از مسافر به پشتبانی پیام دادم ، از اون روز حساب کاربری من و غیر فعال کردند و با وجودی که پنج بار در تاریخ های مختلف پیام برای رفع مسدودی دادم اما ترتیب اثری ندادند و هیچ پیام یا پیغامی هم نفرستادن ! چرا ؟؟؟؟
سلام شب بخیر من دیشب مسافر گرفتم برای مقصد پیروزی وهزینه بطور انلاین پرداخت شد و حق کمسیون اسنپ پرداخت شد بقیه پول به حساب من واریز نشد هیچ وبدون هیچ دلیلی ومدرکی حساب منو مسدود کردن وبه هر کسی هم زنگ میزنم جواب نمیدن ودلیل مسدود شدن حساب منو برام توضیح نمیدن لذا از کارشناسان محترموخواهشمندم این مسله را پیگیری وجواب قانع کنندی به من بدن که دلیلی مسدودی حساب من چی قبلا از همکاری شما صمیمانه تشکر وقدردانی میکنم این اولین بار که حساب من مسدود شد قبلا من هیچ پیامی یا تماسی نداشتم به غیراز امروز اگه فکر میکنید این پیام را دارید لطفا به من نشان بدید یا رودر رو کنید مشکلی نیست یا حق با شما میشه هرچی بگید قبول یا حق با من میشه بعدش خواهش حساب منو باز کنید قبول دارید حرف منو لطفا به من ثابت کنید باتشکر
سلام شب بخیر من دیشب مسافر گرفتم برای مقصد پیروزی وهزینه بطور انلاین پرداخت شد و حق کمسیون اسنپ پرداخت شد بقیه پول به حساب من واریز نشد هیچ وبدون هیچ دلیلی ومدرکی حساب منو مسدود کردن وبه هر کسی هم زنگ میزنم جواب نمیدن ودلیل مسدود شدن حساب منو برام توضیح نمیدن لذا از کارشناسان محترموخواهشمندم این مسله را پیگیری وجواب قانع کنندی به من بدن که دلیلی مسدودی حساب من چی قبلا از همکاری شما صمیمانه تشکر وقدردانی میکنم این اولین بار که حساب من مسدود شد قبلا من هیچ پیامی یا تماسی نداشتم به غیراز امروز اگه فکر میکنید این پیام را دارید لطفا به من نشان بدید یا رودر رو کنید مشکلی نیست یا حق با شما میشه هرچی بگید قبول یا حق با من میشه بعدش خواهش حساب منو باز کنید قبول دارید حرف منو
سلام شب بخیر من دیشب مسافر گرفتم برای مقصد پیروزی وهزینه بطور انلاین پرداخت شد و حق کمسیون اسنپ پرداخت شد بقیه پول به حساب من واریز نشد هیچ وبدون هیچ دلیلی ومدرکی حساب منو مسدود کردن وبه هر کسی هم زنگ میزنم جواب نمیدن ودلیل مسدود شدن حساب منو برام توضیح نمیدن لذا از کارشناسان محترموخواهشمندم این مسله را پیگیری وجواب قانع کنندی به من بدن که دلیلی مسدودی حساب من چی قبلا از همکاری شما صمیمانه تشکر وقدردانی میکنم
سلام من سهمیه سوخت العان ۱ ساله واریز نشده واسم و دلیلشم نمسدونم تمام مدارکمم تکمیله سدامانه سماس هم غیر فعاله پشتی بانی هم هیچ جواب درستی نمیده بهم لطفا کمکم کنید
Nima.am1374@gmail.com