باشگاه رانندگان از تمام مسیرها و امکانات موجود برای پاسخگویی به کاربران راننده استفاده میکند تا این عزیزان در هر ساعت از شبانه در کمترین زمان ممکن به پاسخ سوالات خود برسند.
وبسایت باشگاه رانندگان اسنپ یکی از مهمترین مراجع اطلاعرسانی اخبار و خدمات باشگاه رانندگان ویژه کاربران راننده است. کابران راننده با مراجعه به این وب سایت در جریان آخرین اخبار و اطلاعات مرتبط با تسهیلات باشگاه قرار میگیرند. همچنین محتوای آموزشی و ویدیویی نیز بخش مهمی از مطلب سایت را تشکیل میدهد.
پشتیبانی آنلاین سریعترین روش برای ارتباط با کارشناسان اسنپ است. در مرحله اول بهرهبرداری از پشتیبانی آنلاین، شما کاربران راننده میتوانید سوالات و مشکلات خود را در چهار موضوع «آموزش اپلیکیشن»، «سامانه سماس»، «نحوه استفاده از سهمیه سوخت» و «خدمات باشگاه رانندگان اسنپ» با کارشناسان پشتیبانی اسنپ مطرح کنید.
آموزش اپلیکیشن رانندگان
کاربران راننده از این بعد میتوانند سوالات و مشکلات خود در ارتباط با اپلیکیشن کاربران راننده را در هر ساعت شبانهروز در پشتیبانی آنلاین باشگاه رانندگان اسنپ دنبال کنند. ویدیوهای آموزشی و مطالب کمکی میتواند شما کاربران راننده را برای رفع مشکل یاری کند.
برای استفاده از این قابلیت کافی است پس از انتخاب پشتیبانی آنلاین، موضوع پشتیبانی را روی «آموزش اپلیکیشن رانندگان» قرار دهید. کارشناسان اسنپ شما را در این رابطه همراهی خواهند کرد.
راهنمای استفاده از پشتیبانی آنلاین
برای استفاده از این خدمات کافی است در صفحه اصلی سایت، گزینه پشتیبانی آنلاین را در سمت چپ سایت انتخاب کنید.
در صفحه جدید، نام و نام خانوادگی خود و شماره تماس اسنپی خود را (شمارهای که با آن در اسنپ ثبتنام کردهاید) وارد کنید. کارشناسان پشتیبانی اسنپ بلافاصله پس از طرح موضوع از جانب شما اقدام به پاسخگویی خواهند کرد.

پس از تکمیل مشخصات، گغتوگو با کارشناسان آغاز میشود 
سوالاتی که کارشناسان در ارتباط با آنها پاسخگوی شما هستند 
گزینه پشتیبانی آنلاین در سمت چپ قرار دارد
کاربران راننده عزیز، توجه داشته باشید در حال حاضر شما میتوانید سوالات خود را در ارتباط با سه موضوع «سامانه سماس»، «آموزش اپلیکیشن» و «خدمات باشگاه رانندگان اسنپ» با کارشناسان اسنپ مطرح کنید.

حساب کاربری بنده مسدود شده لطفا پیگیری کنید با تشکر
سرویس نمیاد
از سه شنبه هفته قبل تا حالا حساب کاربری من مسدود کردن تو آزمون هم شرکت کردم جواب همه سوالا رو درست زدم چرا حسابم باز نمیشه
آقا سلام بخدا ۲۰ روزه میخام عکس پروفایلمو عوض کنم جوابگو نیستن باید چیکار کنم من آخه یه کاری کنید اگه تا امروز عوض نکنن کلا اسنپ رو پاک میکنم اصلا جوابه آدمو نمیدن یه عکس میخوام عوض کنم اصلا پیگیر نیستن
سلام. میخام عکس پروفایلم رو عوض کنم
سلام زهرا سجادی نیا هستم یکی از رانندگان اسنپ چند وقت پیش تصادف کردم ۳هفته توی صافکاری ومکانیک باطری سازی بودم اسنپ منو مسدود کرده گفته وضعیت نامشخص خودرو الان ماشینم تعمیر کردم سالم وتمیز دفتر مراجعه میکنم به اسنپیا مسئول ثبت نام هم مراجعه کردم ولی نتیجه نگرفتم لطفا میشه منو از مسدودی در بیارین سرپرست خانوارم با کلی بدهکاری خواهش میکنم منو از مسدودیت در بیارین وراهنماییم کنین
سلام خانم سجادی نوع مسدودیتتون اگر دائم باشه مثل من دیگه هیچوقت نمیتونید از اسنپ استفاده کنید چــــون اســـــنــــپ از خدا هم بالاتره نعوذوبلا چون خدا میبخشه اسنپ نمیبخشه اما اگر موقت باشه یکی ۲ هفته شایدم یکماه مسدود نگه دارنتون بعد اکانتتون باز میشه اگر پیش خدا هم برید که پا درمیونی کنه اسنپ روی خدارو نمیگیره و یکلام میگه نــــــــــــــه متاسفم واسه اسنپ قیامتی هم در کاره خـــــدا میبخشه اسنپ نمیبخشه
سلام وقت بخیر
من معرف دو نفر شدم ولی پاداشم واریز نشده الان یکماه میگذره و هر بار زنگ میزنم ب پشتیبانی فقط واسه از سر باز کردن میگن درخواستتو ثبت کردیم
تکلیف چیه واقعا
حسن ابراهیم پور
09137664240
سلام ما ۲ سال پیش اسنپ داشتم الان اون شماره تلفن قبلی ندارم دیگه باید چه کار کنم و دوباره وارد اسنپ بشم کد ملی ثبت هست
سلام بنده ۱۳ مهر ساعت ۱۷ : ۱۱ تسویه در لحظه زدم به مبلغ ۶۳۲۰۰ تومان کسر شد ولی به حساب نیومد ساعت ۵۸ : ۱۶ هم تسویه در لحظه زدم به مبلغ ۳۴۱۰۰ تومان کسر شد اما اینم بحساب نیومد الان چند روزه دارم پیگیری میکنم ولی فایده نداره پرینت حساب هم گرفتم تا دیروز ۱۷ مهر اما بحسابم نیومده چرا؟چکار کنم
سلام من تسویه روزانه شدم ولی پول ب حسابم نیومده